1. homofobik olmayan yazar. kesin bilgi, yayalım.
  2. gene lale olmuş.
    kesin bu sözlükte ortaya çıkan "sevgili-arkadaş-eski sevgili" muhabbetleri yüzündendir. bakın, hiç bir bilgim yok ama bence kesin bu yüzden lale olmuştur.

    tanım: "youreads'in mazlumu"

    uieaütkkmmmllyyş(*:f klavye)
  3. keyfî olarak lale yapılan yazar. herhangi bir argümanları da kesinlikle yok.

    "laleliği bitti. dur bekleyeyim. iki girdi girdi. tamam! lale!"

    moderasyonun bu tutumunu çocukça, şımarıkça ve budalaca buluyorum.

    bakarsınız beni de lale yaparlar. bakalım bakalım.
  4. buranın eskilerinden.

    yine eski youserlardan kalan varsa hatırlatacaktır. bu arkadaşımızın @meercm diye bir ekürisi vardı ki siz esas onu görecektiniz. merak edenler yazdıklarına, özellikle de feminizim başlığına yazdıklarına baksın. sürekli birbirlerini kolladıkları için bir ara ciddi ciddi yoksa bu ikisi aynı kişi mi diye düşünüldü ama bir sonuca varılabildi mi bilmiyorum. clifford ve meercm'in tavırları yüzünden de buradan ayrılanlar oldu ama ayrılanların çoğu youreads'in kurulduğu ilk aylarda yaşadığı bir tatsızlık üzerine yazmayı bıraktı. sevgili clifford clavin sağ olsun bana çok sarardı cahil de cahil diye^:niye ölmüş gibi konuşuyorsam^

    kendisi troll değildir. inanması zor olacak ama adamın tarzı bu. bu size troll gibi gelebilir. bazen ben de saçmaladığını düşünüyorum ama bu arkadaş troll değil.

    yukarıda bahsettiğim gibi youreads ilk açıldığında yaşanan bir tatsızlık ciddi bir yazar kaybına sebep olmuştu. sonrasında ise yönetimin birtakım antipatik tavırları insanları buradan iyice uzaklaştırmıştı. ben ilk yorumlarımı girerken de clifford clavin buranın bir sorunuydu hala da öyle. şu an burada o zamanlardan farklı bir hava göremiyorum. demek ki yönetimde hala bir zaafiyet var. allah yardımcıları olsun, ne diyelim.
  5. hakkında ilk yorum girmenin bana kısmet olduğu youreads kullanıcı kişisi. yazdığı her yorumdan sonra "meercm benim sözlükteki tek badim" imzasını kullanmaktadır.

    yazdığı şu şiiri (bkz: #25790) beğendiğimi söyleyemeyeceğim. çünkü yine şu yorumunda (bkz: #25297) belirttiği üzere limon yemenin faydasına şiirinde yer vermemesi bende büyük hayal kırıklığı yarattı. belirtmeden geçemezdim.
  6. manevi oğlum olur kendisi.öperim.
  7. şu yorumu ile umut sarıkaya'ya selam çakan, yer yer çok uyuz olduğum ancak son bi kaç gündür başkalaşım geçiren mizahını beğendiğim john nash.
  8. dünün hakikaten beğenilmeyenidir :)
  9. yazdığı çoğu yorumda trollük için gereken zekanın zerresini bünyesinde bulundurmadığını ispat eden yani troll olacak kadar zeki olmayan youreads kullanıcısı. her şeye bir yorum her boku bilmeler falan filan.