1. bir dahaki patrona halil isyanına kadar sözlüğü rahat bırakacağını umduğum provokatör. tabii sıkı bir onay süreci olmadığı sürece farklı hesaplarla girip ortalığı karıştırması ihtimal dahilinde.
  2. lan oğlum bu troll demediniz mi:)) benim gibi troll varken canlı yayına bu adam çıkarıldıysa yazıklar olsun sayın dinleyeciler.

    mantarraptiyesini şiddetle kınıyorum. derdin rating ise youreads te kim kimi hoplatıyor anlatayım o program götüne kaşık sokan inci sözlük yazarından ünlü olmazsa bir şey bilmiyorum.
  3. geri dönmüş eski lale.
    derhal tecavüzcünün tecavüz ettiğiyle evlenmesine dair önergenin başlığına yazmasını bekliyoruz.
    su uyur cliff uyumaz!
  4. kendisinin youtuber porçay olabileceğine dair şüphelerim var, her şey ile alay edip, eğlenebiliyor ve eğlendirebiliyor.
  5. deli gibi gülmemek için tutuyorum kendimi. bu yazara bir laf geldiğinde neden 3-5 kişi toplanıp övmeye başlıyor? kendini elbette ki savunabilir diye düşünüyorum. ama bence hiç zorlanılmasın clifford clavin'i koruma ve kollama ekibi oluşturulsun. hatta eleştiren lale olsun. daha kolay.

    emin adımlar ile hedefine ilerliyormuş. burada geriye kalan herkes hedefsiz boş insanlar olmalı bu lafa göre. konuşurken niteliklere göre mi konuşacağız ya da yazacağız bilemedim. antipatim var çünkü entry girerken düşünceleri neyse, sorduğumda mesajda da aynılarını savunuyor. aslında o öyle biri değil falan hikayeleri gelmeye başlamadan yazayım. birilerinin güzellemesine ihtiyacı yok o yüzden. saygılar clifford abi.

    işbu entry; objektif olmakla birlikte, kendini cliffi savunmaya adamış youserlar içindir.
  6. gördüğünüz gibi olmayan daha doğrusu buradan tanıdığınız gibi olmayan kişilik. "adam" bildiğiniz insanları teker teker eliyor, tabii işe yaramayan insanları. kötü yanları var mı, görmedim ama elbette vardır sonuçta insanız. diyeceksiniz ki madem bu kadar iyi biri neden burada böyle, bende size şunu sorarım, burası ne ki arkadaş? nedir yani burası, çoğu insan egosunu tatmin için burada bir çoğu vakit geçirmek için bir çoğu da bilgi kazanmak veya bilgi aktarmak için burada.

    bahsedilen 2 tip insanlara ancak bu şekilde davranmak gerekirdi zaten, bir gece yine kokoreç yemeye değilde çay içmeye çıkalım cliff sen iyi bilirsin beni. sağlıcakla.
  7. bu youserı ölümüne savunanlar ve onu uçurmak isteyenlerin birbirini yediği youser. her tarafta haksız, her iki tarafta hafif saf.

    bırakın yazsın işte, ne isterse onu yazar. tc anayasasına uygun olduğu sürece burada cinsel fetişlerini de anlatır, siyaset üzerinden boş boş da konuşabilir. ama bunu yaparken iyi veya kötü demek nedir arkadaşım? çok seviyorsan alırsın badilerine, nefret ediyorsan basarsın engel tuşuna olur biter. bu bu kadar zor mu? ne cliffmiş arkadaş, tamam severim ama şunu yaptı şerefsiz, şunu dedi canım cicim de demem hani? siz neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsunuz?
  8. çok fazla göze batmaya başlamıştı. bu aralar bende göze batıyorum. ters bir yorumumu bekliyorlar lale yapmak için. gerek yok lale yapmanıza gidiyorum buralardan.

    bi yalancılıkla suçlanmadığımız kalmıştı oda oldu. diyecek birşey bulamıyorum....
  9. kirli çamaşırları ortaya döken temiz adam.
  10. zor günlerde insanlara moral veren, hatta elinden gelen her yardımı yapabilecek olan gönlü geniş bir yazar.

    kullanıcı adı bana calvin klein markasını çağrıştırıyor.