1. çılgın matematikçi. yıllar sonra bir gün mezun olacak inşallah ^:swh^
  2. diş fırçalarını sevmeyen youser.
  3. severim kendisini, bizzat da tanıştığım güzel insan. bugüne kadar da eksilemişliğim de yoktur aynı zamanda. ama bir kere ankara'ya gidicez dedi beraber, götürmedi kırılmadım değil.
  4. clifford clavin arkadas beni trollemiştir arddından ben onu eksilemişimdir fakat pişmanımdır buradan özürlerimi borç bilir tanışmak isterim :)
  5. bence ironi işi en zoru, konuya tamamen hakim olmak gerekir. eğer ironiyse ellerinden öperim, değilse fikirleri hiç komik değil.
  6. insan ayracı bir çok youserı bu ayraca verdikleri tepkiler sayesinde tanıdım.
    (bkz: turnusol kağıdı)
    hiciv
  7. youreads'teki solcu görünümlü kürtçü lobisinin oyununa gelmesi sonucu lale düşmüş olan, 3 gün 1 saat bilmem kaç dakika sonra yasağı kalkacak olan youser.
    slipo
  8. sözlüğe yeni gelip kendisine rastlayanlara 'gerçek youreads bu değil.' demek istememe sebep olan yazar
  9. ozumm
  10. çilem için yazdığı entry'e binaen,
    o kadının kocasıyla kaç yıldır tehdit altında yaşadığını, tarafına şiddet ve psikolojik baskı uygulandığını ve o adamı her vuruşta yaşadığı günlerin gözünün önünden geçiyor oluşunu bilemeyecek kadar aymaz birisin. ayrıyetten namus,töre,koca,baba,abi,sevgili cinayetine kurban giden kadınlar için de sıktı o tetiği. biraz da erkekler ölsün bundandır, anlamanı beklemiyorum. zira baktığın açıdan görebileceğin sadece at toynağı sanırım.