1. sinekleri yakalayıp bir bardağın içerisine koymuş, bardağın üstünü jelatinle kapatmış ve sonra bardağı sallamıştım. sonra sinekler pert tabi
  2. hala şu uçak geçerken elimizi ağızımıza götürüp açıp kapayarak ses çıkardığımızı ve bunu neden yaptığımızı düşünürüm.
  3. cingen mahallesinde camlara yumurta atmak ve bunu tek kız olarak ben yapmış olmam bunun disinda otel havuzuna cim biçme makinası atmam gibi birçok abukluklar
    belit
  4. annemle babam bir yerlere gittiğinde evde bırakırdı ben ve kardeşimi. 7-8 yaşlarında varım o zaman. balkona çıkar büyük bir hevesle bakardım, hapishane gibi gelirdi bana orası, yarı açık. 2. kattaydık ve hemen önünde bir dükkan vardı. bazen oradan kaçardım balkon demirlerini aşıp. bazen de nişasta, su-meyve suyu, şeker ile muhallebi yapar mahalleden arkadaşlarımı çağırırdım oraya birlikte yerdik.
  5. okulda "kitaba yapın" denilen ödevleri, kitabın neresine yapacagımızı 1-2 yıl kadar anlayamadıgımdan, kitap kapagının ustune yapmaya calısırdım.

    haliyle kapak kaygan oldugundan ve kursun kaleme elverisli olmadıgından cok uzun sure hep eksi aldım. kimseye de anlatamadım.
  6. şimdi ne girişi olduğunu hatırlamadığım ama şehir elektiriği yani 220 volt olmadığından emin olduğum prize gizli gizli ve belirli periyotlarla anahtar sokup vücuda gerekli enerjiyi sağlamam, abukluk mu, tartışılır.
  7. bizim evde hep enjektör olurdu bende gizli gizli alır abuk subuk şeyleri karıştırıp bez bebeklerimin içine enjekte ederdim. bir gün o enjektör bacağıma girdi, tabii korkudan söyleyemiyorum da, çektim çıkardım 3-4 gün bacağım ağrımıştı. tabii sonra bez bebeklerim üzerindeki korkunçlu deneylerime devam ettim eheheh.
  8. ankarada bir kış

    annannemlerdeydim. dışarı çıkıp karla oynamıştım biraz ve cebimde de az biraz içeriye getirmiştim. tabi o zamanlar evler de sobalı. hooop sobanın üstüne attım salonda kimse yokken. bilen bilir, sobanın üstüne su, kar, buz atınca beyaz beyaz lekeler oluşuyor. e ben de üzüldüm sonra bu yaptığım şeyden ötürü aynısı babannemlerin evinde de yaptım. güya tüm büyük ebeveynlerimi aynı seviyorum, ben onları ayırmam mentalitesindeydim ^:swh^
  9. dedemlerde kalmayı çok sevdiğimden(meyve bahçeleri, yaklaşık 50 büyükbaş hayvan ile bir çocuk için çekici idi) gitme vakti yaklaşınca uyuma numarası yapar ve orada kalırdım. tabii göz kapaklarım falan oyuyor bu arada..

    vay anasını sayın seyirciler, those were the days demek istiyorum.
  10. kağıtlardan uçaklar yapıp, arkasını ateşle yakardım ve uçacağına inanırdım. çevrede cok şeyi bu yüzden yakmıstım.