1. tartışmasız;
    starwars,
    lotr,
  2. bu yıl kesinlikle ödül mad max'in.

    genele bakarsak; star wars.
  3. amelie beni benden alan dünyanın en iğrenç sıcaklığını taşıyan film
  4. mad max fury road olduğunu düşünüyorum. belki de aradığımı bulamadım. benim aklımda kalanlar film boyunca oluşan bir düğün konvoyu.

    star wars yazanlar hiç hoş bir şaka değil, ona dokunmayacaktınız!!!
  5. adını unutmuş olduğum bir film vardı hatırlarsınız sanırım anlatırsam. dünya'nın her yeri buz tutmuş mu ne öyle birşeydi. insanlar bir trenin içinde böyle sınıf ayrımı var vagonlarda falan. isyan çıkıyor lokomotife doğru gidiyorlar. o şekil bir film.

    ben bu filmle ilgili yorumlara baktığımda yok şöyle güzel böyle harika inanılmaz gönderme muhteşem metafor tarzı cümleler gördüm. film bok gibi arkadaşlar -biraz mübalağa var kabul-lütfen izlemeyin.
  6. notebook
    babam ve oğlum
    mucize
    umut ışığım
  7. interstellar bu listede basi ceker.
  8. (bkz: se7en - david fincher)
    güzel bir film evet, konusu da güzel ama neden türünün en iyilerinden sayılır oldum olası anlamamışımdır. muazzam bir şey göremiyorum ben bu filmde, güzel konulu iyi oyuncuları olan ama fazlası da olmayan bir film gibi geliyor bana.
  9. harry potter serisi, ya ne bileyim iyi hoş da küçük bir çocuk yahu, ana tema ne sevgi en kuvvetli büyüymüş bak hele bizim sihirli annemden ne farkı kalıyor. madem voldemortu sevgiyle yeniyorduk niye o kadar büyücü öldü, onların hiç mi sevgisi yoktu. daha mezun bile olmamış bir yeni yetmenin kahraman olduğu film mantıklı gelmiyor birde her film mutlu sonla bitiyor, yeşil çama yönlendirmek lazım böyle senaryoları.
    r2-d2
  10. kesinlikle 3 idiots.