1. an itibariyle yalan bir haberin zirvede olduğu listedir. youreads çok bozuldu demek istemiyorum ama dedirtiyorsunuz zorla.

    edit: mod ekibi, kusura bakmayın ancak başlığı değiştirmek bahsettiğim şeyi yalan konuma düşürmüyor ne yazık ki. şu anki şekliyle açılsa veya bunu yazan kişi bizi trollemek amacıyla bir şey yazıp deby'ye girse en başta ben veririm artısını ancak ne yazık ki doğruluğu araştırılmadan, gayet ciddi bir şekilde girilmiş bir yorumdan bahsediyorum bu listeye birinci sıradan giren yorum hakkında. trollendiğini sonradan fark etmiş arkadaş. tamam, trollemek ayrı bir şey, ancak bu kadar net bir şekilde trollenip, bir de bunu bu şekilde başlıkla girmek doğru değil.
  2. (bkz: #176693) ve (bkz: #176681) yorumlarını görünce mavi ekran verdiğim hede. neyin kafası bu? o kadar güzel entryler varken yapmayın bu gruplaşmayı. lütfen bu entrylerin neden en beğenilenlerinde olduğunu biri bana açıklasın. mesaj kutumu kızıllandırsın.
  3. güzel yazıların, şiirlerin giremediği youreads deby'si.
    (bkz: #176681) ile (bkz: #176693) benzeri yorumların gereksizliği kadar yazıya değil yazara oy verimesinden dolayı işlevini yitirdiğini düşündüğüm bölüm. deby ve istatistikler sözlüklerin vitrinidir. artık içimden bir şey yazmak gelmiyor, sözlüğe girmekte. son entryimi yazıyorum. daha bu sözlüğe entry girmeyeceğim zira seviye düştü.
  4. sonraki yoruma geçmek için sonraki adlı sarı sekmeye tıklamayla çalışırken sürekli sayfanın başına geri döndüğümden, listenin en sonundaki yorumu açıp önceki ne tıklayarak okuduğum listedir.
  5. gezinirken hoşuma giden yorumları fav'layamadığım. nereye gidiyor bu tuşlar abi?
  6. yer yer ufuk açıcı olurken bazen de hüzünlendirebiliyor. duygu ve mantık ikileminde belirleniyor galiba.
    abi
  7. deli gibi uğraşıp giremediğim liste. ben ekşi sözlük'te yoğun yazdığım günlerde üç entry sıkıştırıyordum debe'ye. burada henüz başaramadım ama azimle sıçan duvarı delermiş. bir gün başaracağıma inanıyorum.

    deby'ye giren yazarlarımıza ise bir lafım var. tebrikler. yine deby'lere girmeyi başarmışsınız lanet olasıcalar.
  8. sözlüğe girdiği 23 yorumun 7si anket 4ü ilişkiler 3ü çeşitli kanalında olan bağğzı youserların sözlüğün troll yuvasına döndüğüne sitem ederek bundan sonra kendinin de trollük yapacağını beyan ettiği başlık.

    hakkaten bugüne kadar bilim, tarih ve teknoloji alanlarındaki engin bilgilerinden yararlanmıştık, şimdi bizi bundan mahrum ederek çok fena cezalandıracak.
  9. neden eleştirildiğini anlayamadığım durum.

    arkadaş tatlı tarifi vermiş, zahmetinden bahsetmiş. yani bilgi vermiş. he seni alakadar etmiyor olabilir fakat belli ki ilgilenenler varmış da beğenilmiş. diğer yorumda da yine bilgi var, bir de hüzün. belli ki yazar kardeş pek seviyordu bu kurabiyeyi, en kolay ve hesaplı şekilde de bim'den buluyordu. artık bulunmadığını paylaşmış, belki aynı hissi yaşayan yazarlar o yorumu beğendi.

    kaldı ki herkes senin beğendiğin şiiri, şakıyı beğenmek zorunda mı? zevk meselesi değil mi bu? sen nasıl yemekle, tatlıyla ilgilenmiyorsan, saldırdığın kişi de burada paylaşılan şiirleri sevmiyordur. hangi hakla kaliteden vs. bahsedebiliyorsunuz anlamıyorum. zaten kaç kişi oy kullanıyor onu da bilmiyoruz ki ortaya gruplaşma gibi iddialar atıyorsunuz.

    "yemek tarifi yazmanın manası ne, burası yemek sitesi mi?" diyorsan sözlüğü toptan kapatmak lazım. malum buradan başka binlerce kaynak varken neden aynı şeyleri tekrar tekrar yazalım ki buraya? bahsettiğiniz ve beğenilenlere girmedi diye ağıt yaktığınız şiirler, ilk defa mı paylaşılıyor?

    nedir bu hazımsızlık anlamadım gerçekten. bırakın yazsın insanlar. çok rahatsız olduysan eksi ver geç.