1. insanlar ister apoyu destekler ister pkk'yı. ister hitlerden yana olur, ister gandhi'yle bir olup dünya barışı der. özgürlük düşüncelerle değil, eylemlerle ve sonuçlarıyla sınırları çizilen bir olgudur.

    ekşi sözlük, bana göre hala özgür bir ortam mümkün mertebe. tek sıkıntı, artık doyurucu yazılar okuyamamam. bu nedenle uzaklaşıyorum ve yolumuz düştü buralara.

    not: amacım, tartışma ortamı yaratmak değil. ama böyle yazılara da cevap vermek lazım. olmazsa silerim üst kısmı.
  2. sayesinde bugün burada üye rekoru kırılacaktır. debe'ye giren bir giri sayesinde akın başlamıştır.
  3. bu aralar çokça fazla reklamımızın yapıldığı site. keşke bu reklam biraz daha canlı olduğumuz dönemlere denk gelseydi.
  4. kalitesini sürekli eleştirsek de sağladığı veri ile gerçekten de kutsal bilgi kaynağı. youreads.net'i oradan okuyarak keşfettim. iyi ki.
    loach
  5. az önce etkileşim sağlamamıza olanak vermiş kutsal kaynak.buram buram elitizm kokuyor buralar ama hadi hayırlısı.
  6. zaman zaman beni yaran başlıkların açıldığı ve okumaktan zevk aldığım sözlük.. ama kesinlikle +18.
    b3nq
  7. hakkındaki görüşlerimi o mecrada çokça dile getirdim fakat ironisi şudur ki, ülkenin her yönetim kademesinde en cahil olanın en tepede oluşuna alışmış bir birey olarak beni hâlâ şaşırtan biçimde, karakter değil fakat kalem gücü yönünden en iyi yazarı sözlüğün kendi kurucusu ssg'dir.

    girişe not: hakkında hiçbir olumlu görüşüm yok. kalem gücü de kötü gidişata "dur" demek sorumluluğunu yerine getirmediğinizde, hiçbir şey ifade etmiyor. sadece ironinin altını çizdim. belli imkanlara sahip olan herkes kendini geliştirme ihtiyacı duysa, ülke bambaşka bir yere dönüşürdü. tabii buna "vizyon sahibi" olmak da eklenmeli, bahsettiğim örnekte görülmediği ve asla görülmeyeceği şekilde.
  8. denildiğine göre ülke insanının ortalamasıdır. ^:ben demiyorum^

    fakat herkes ortalamanın üstünde olduğuna göre kim yahu bu ortalamayı aşağı çeken densizler?
    one
  9. şu dönemde seviyesiz başlıkları çoğalmış sözlük.
  10. bir zamanların kutsal bilgi kaynağı şimdilerin ise terörist yuvası. hiçbir gerekçe göstermeksizin de milliyetçi yazarları uçurabilen, hergün diktatör diye yuhaladıkları adamdan aşağı kalır yanı olmayan moderasyona sahiptir ayrıca.