1. biraz üzerime alındığım başlık. umarım sevilmeyen göçmenlerden değilimdir. amacım burayı ekşiye çevirmekten ziyade sitenin kurallarına uyarak site içeriğini genişletmek, doğru şekilde yaptığımı umuyorum.
  2. genelleme yapmak doğru olmasa da (çünkü direniş olaylarını yakından takip etmem nedeniyle buraya gerçekten ekşiden sıkılmış gerçek anlamda oradan kaçarcasına kendine başka platformlar arayarak gelen bir güruh da olduğunu düşünüyorum) bu başlık altında verilen ss' den anlaşıldığı üzere çok da haksız bulmadığım hede.
  3. mevzuya ilk başta her şey toz ve gaz bulutuydu, veya hepimiz adem ile havva'nın torunlarıyız şeklinde yaklaşırsak, aslında hepimiz ekşi sözlük göçmenleriyiz. yine de bu yaklaşım pek bir işe yaramıyor.
  4. dahil olduğum güruh. o eski samimiyetini kaybeden ve beni başka bir yere yönlenmek zorunda kılan ekşi sözlüğe selamlar olsun burdan. kendimi suriye mültecisi gibi hissetmeyeceğim bir ortam olmasını umuyorum efenim.
  5. bir yerlere göçmeye değil kalıcı olmaya gelmiş grup.
    ekşi sözlüğün ne kadar ele ayağa düştüğünü biliyoruz. çoğu yazar bundan şikayetçiydi zaten. yönetimse belli ki pek şikayetçi değil. o çer çöp yazılarla yönetime iyi para kazanmalar. benden uzak olsunlar. ben kendi olayıma bakar bir daha da ekşiye adımımı atmam.
    temennim youreadsin kutsal değil gerçek bilgi kaynağı haline gelmesi. gördüğüm kadarıyla da bu potansiyel bu ortamda mevcut
    selam youserlar ^:swh^ biz dostuz
  6. 3 yıldır ekşi yi sadece okuyarak takip ediyordum hiç üye olup yazma isteği olmadı , buraya ekşi den tıkladığım linkle geldim gördüm beğendim yazasım geldi . bende hoşbuldum
  7. burası sardı beni. onayda alırsam ben de bu göçmen güruhuna dahil olacağım sanırım.
  8. ekşi sözlüğün son tekneye binenlerinden değilim öncesinden yavaş yavaş yazmayı bırakmıştım. burayı da ekşi sözlükten duydum inkar edecek değilim.

    pek gelinen yerin bende önemli olduğunu düşünmüyorum.

    burayla ilgili ise gerçekten sevdimi söyleyebilirim. umarım daha güzel paylaşımlar ile bilgil alışverişi sağlanır.
  9. ekşi sözlük sayesinde haberim oldu ve geldim. bence ekşiye teşekkür edilmesi gerekiyor. bu sözlüğün belki de çok uzun zamanda yaşayabileceği gelişim ve büyümeyi inanılmaz kısalttığı için.
  10. kapitalizmden bihaber, kendini buralarin sahibi sanan bireyin sacma sapan kiyaslarla romantizm kasmasindan baska birsey okumadim burada ben. benim tiklamamla, benim yazilarimla o reklamlari alan adamlara darbeyi ben orda vik vik yaparak vurmam, adamin daha da isine gelir hatta oyle olmasi, bir gundemdir bu, cok kisi yazmaya devam eder, adam da kesesini saglama alir millet kutuplasmisken. orneklerini cok uzaga gitmeden de bulabilirsiniz bu durumun.
    darbe, karsindakinin istedigini elinden almakla, ornegin bu durumda, onun tik sayisini dusurmek, sayfanin hacmini kucultmekle olur. cunku o zaman karsindaki adamin boburlendigi seyler elinden cikmaya, o boburlenen adam kaybetmeye baslar.
    burada mesele bos konusmaktan cikip bir harekete donusmustur. karsindaki adam eger senin talebine cevap vermiyorsa yapacagin tek sey de eyleme gecmektir zaten.
    youtube da seni kimse bilmesin yeaa, sen unlu olma tarzinda konusan gencler vardir bazi pek bilinmedik sarkicilara yazan. onu bilerek, dinleyerek kendini ustun gorur, hayattaki tek basarisi o sarkiciyi baskasindan once bilmektir. buradaki arkadas da buralar eskiden dutluktu muhabbetine girip bu kafaya erisiyor zaten yazinin bir bolumunde.
    eksiden gelenlerin olayini yanlis gorup de orayi kusup birakmak sandigin surece o kafadan cikamazsin da romantik kardesim.