1. içinde bulunduğum eylem. ulan yeni tema gelir gelmez sözlüğü eski haline getirmesi için ekşi normalleştirici diye uygulama çıkardı bi hayırsever. sözlüğün hepsi kullanır oldu. gel de yaz abi. melabalar herkese.
  2. Sözlüğün son zamanların da olur ve yazarları üzerinde oluşturduğu olumsuz birikimlerin sonucunda bir Hasan Tahsin edasıyla ilk kurşunu atan arkadaşımız 'sessizvesakin' ile başladığını düşünüyorum.

    İlgili girdi linki: https://eksisozluk.com/entry/58950489
    ejh
  3. büyükşehirin keşmekeşinden ve diktasından bıkıp, özgür sahil kasabasına iltica ettim efendim.
  4. ekşi sözlüğü yaklaşık olarak son 2 yıldır her gün düzenli takip ediyordum sadece okuyup beğendiğim entryleri favorilere kaydetmek için bi hesap açmıştım fakat şu son tasarım değişimi ve artan reklamlardan dolayı yaklaşık olarak 2 haftadır hiç girmediğim ekşiye bugün şöyle yatmadan önce bi bakayım derken youreads le karşılaştım sitede yavaşlık olduğundan dolayı çok inceleyemedim ama sade tasarımı çok hoşuma gitti samimi bi ortam oluşursa tadından yenmez . belki artık okumanın yanında yazmayada başlarız .
  5. popüler kültürden, egodan, linç kültüründen, tanım olmayan boş bakınızlardan, laf dalaşından, bilgi içermeyen boş ve kişisel girilerden kaçıp gerçek bir kültür ağına sığınmaktır ancak umarım sığınanlar bu tür şikayetlerden dolayı sığınmışlardır.
    ben de 3 gün önce bu kaçışı yaşadım ve geldiğimde tam aradığım yer diye düşünüyordum. 2 gün içinde ise ekşinin buraya taşınmaya başladığını görmek üzücü oldu.
    youserların içtiği sigaranın, içtiği biranın, tuvalet alışkanlıklarının yazıldığını görmek akıbetin aynı olacağını düşündürdü.
    9 yıldır yazar olduğum kutsal bilgi kaynağının çöpe dönüşmesini gören gözler kültür ağının da benzer bir süreç yaşamasını görmez umarım...
  6. umarım herkes sığınmamıştır dediğim durum.
    emvey
  7. kendimi suriyeli mülteci gibi hissediyorum sözlük.
  8. kaliteli yazarların yetişmesi için güzel bir fırsat olmasını umduğum olaydır. moderasyonun tarihi görüp ders alması ve buraların güzelliğini birlikte artırmak dileğiyle...
  9. ekşi sözlüğün yaptım oldu dayatmasının sonucu yaşanan durum.

    başlıkta kaçmak kelimesi doğru olmamış. sığınmakta keza aynı şekilde.
    "kaçmak; kimseye bildirmeden, gizlice bulunduğu yerden ayrılmak"
    ekşi sözlük yazarları açıkça bildirimlerde bulunmuşlardır. vazgeçmek ya da bırakmak daha doğru bir tabir olacaktır.
    ozumm
  10. yazarların görüşlerini önemsemeyen, ekşi benimdir istemeyen gider felsefesindeki yöneticilerden , seviyesiz konulardan kaçıp sığındım yeni durak.