1. +1 imle katıldığım eylem.
    ilk kez bugün girdiğim youreads şimdilik hoşuma gitmiş durumda.. ciddi başlıklarda geçmişe doğru yorumlar okuyarak daha iyi değerlendirebileceğimi sanıyorum.
  2. benim de yaptigim eylem. daha fazla sut sikabilmek icin inegin anasini aglatan zihniyetin sozluk yonetimini ele gecirmesiyle kacinilmaz son. bundan sonra bu platformu kullanmaya karar verdim. fakat eski mekanin aliskanliklarini tasimaktan ziyade burayi kendine has bir yer olarak gorup mevcut kulturune uymak daha dogru.
  3. bitmeyen çaylaklık dönemi, troller, seviyenin günden güne düşüşü... kollarını aç, sarıp sarmala bizi youreads.
  4. popüler kültürden, egodan, linç kültüründen, tanım olmayan boş bakınızlardan, laf dalaşından, bilgi içermeyen boş ve kişisel girilerden kaçıp gerçek bir kültür ağına sığınmaktır ancak umarım sığınanlar bu tür şikayetlerden dolayı sığınmışlardır.
    ben de 3 gün önce bu kaçışı yaşadım ve geldiğimde tam aradığım yer diye düşünüyordum. 2 gün içinde ise ekşinin buraya taşınmaya başladığını görmek üzücü oldu.
    youserların içtiği sigaranın, içtiği biranın, tuvalet alışkanlıklarının yazıldığını görmek akıbetin aynı olacağını düşündürdü.
    9 yıldır yazar olduğum kutsal bilgi kaynağının çöpe dönüşmesini gören gözler kültür ağının da benzer bir süreç yaşamasını görmez umarım...
  5. ekşiden şöyle bir açıklama gelirse şaşırmam

    biz parelel yapının kurbanı olduk. youreads bir pareleeelll yapıdır. eyyy youreads sen kimsin ya ? bizden size gelen yazarları bize geri verin ve bu iş huzur içinde çözülsün ^::)^
  6. büyük bir kitleyle birlikte şahsımında yaptığı, eski düzene isyan niteliğinde bir başkaldırı! şaka bir yana hoşuma gitti sol frame'deki kategoriler olsun, ortam ve tasarım olsun. tek sıkıntı şuanki yavaşlık o da beklenmeyen ani yığılmadan olsa gerek ama hoşgörmek lazım, tez zamanda düzelmesini umarak tüm yazarları ve yönetimi sevgiyle selamlıyorum.
  7. ekşi sözlük büyük bir oluşum, türkiye'ye sözlük kültürünü sokmuş bir yapılanma. hala atıyorum bir siteden alışveriş yapmadan önce adı ekşi sözlükte aratılır, yorumlar okunur. ancak bir klon olarak youreads'ı oldukça başarılı buldum. inşallah hız problemi de çözülür ve ekşi'nin veliahtı olur.
  8. aramızda para toplayarak youreads i daha düzgün bir sunucuya taşıma isteğini de beraberinde getirmiştir. bu ne arkadaş, bir saatte sayfa açılacak daha?!
  9. 28 şubat isyanından sonra yaptığım eylem.
    artık ne işe yaradığı ve hangi yaraya derman olduğu belli olmayan bir troll yumağında durmak anlamsızdı. ardıma bakmadan geldim buraya.
    hali hazırda iki hesabımı kapatarak huzuru bulduğum kanaatindeyim.
    kanzuk denilen dürümcü artık benim üzerimden para kazanamayacak ya, işte en büyük mutluluğum.
  10. nedense beni hiç şaşırtmayan durum.

    youreads'i bir kaç dakika önce gördüm ekşide, neymiş bir bakim derken gelip üye bile oluverdim. güzel bir platform olacağını düşünüyorum ve diliyorum ki bir göç olacaksa gerçekten ergen muhabbeti yapacak çoluk çocuk değil, belirli bir dünya görüşü olan, bilgili, kültürlü, okumaktan keyif alınan kaliteli yazarlar gelsin şu ortama.
    alfa