1. 2008 yılından beri ağlamıyorum. kendime söz verdim.
  2. erkeklerde ağlar ama, öyle her acıda değil, son raddede ağlar. onuda kimsenin yanında yapmaz, yalnızken yapar. erkek dik durur, güçlü durur ki, diğerlerine destek olsun.
  3. ya yalnızken ağlıyorum ya da sevgilimin yanında.

    hayat bazen çok yoruyor, gelecek kaygıysıydı, oydu, buydu derken deşarj oluyor insan ağlayınca. yalnızken de sevgilimleyken de kendimi toplumdan soyutlanmış hissettiğimden sadece bu anlarda ağlayabiliyorum sanırım. nasıl derseniz, zaten yalnızken yalnızsındır, etrafında sadece 'sen' varsındır. sevgilimleyken de kendimi sadece ona odakladığımdan çevre umrumda olmuyor sanırım.
    bu arada çok seviyorum be, bazen öyle bir gülümseyip bakıyor ki tatlı tatlı mutluluktan bile gözlerim doluyor durduk yere karşısında, güzelim benim :)
  4. agliyolarmis ilk defa sahit oldum gecenlerde
    bir odunun aglamasi gercekten sasirtti beni.
  5. ciddi bir şeyden bahsedeceğim. hiç aglamam falan diyemem tabii ki ama bu konuda ciddi sıkıntılarım var. yılda toplasaniz bir yada maksimum iki kere aglayabiliyorum. daha fazla olmuyor. bazen çok doluyorum, ağlamak istiyorum ama olmuyor. nedeni ne bilmiyorum. belki gözyaşı bezleriyle yada hormonlarla falan alakalı bir şey olabilir. bunun sebebini bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. harbiden ağlamak büyük nimet. insanı çok rahatlatabiliyor.
  6. ağlar.

    söyleyeceklerim bu kadar tşk.
  7. ağlamaz. ağlayarak kim neyi başarmış ?
  8. ahahahahahhaha ağlar. ağla