1. yanılmıyorsam en yakın arkadaşım 6 yıllık ilişkinin ardından 2 yıllık nişanlılık dönemi geçirdi hayatının en güzel en mutlu dönemlerinde kız ayrıldı aylardır ağlıyor tabi ben hiç görmedim ama biliyorum aylardır uyuyamıyor ve hiç olmadığı kadar içiyor olmadık şeyler deniyor unutmak için kendini hep meşgul tutuyor ama olmuyor hala aklı onda yani erkekler ağlıyor.
  2. ciddi ciddi hala hakkında uzun uzun yazılan çizilen, şekil sözlerle-aman ne şekil- kendi düşüncesini süsleyen vasat altı insan muhabbetinin biricik konusu. aşırı arabesk, aynı zamanda cinsiyetçi.
  3. insandır, ağlar.
  4. ilkokul 5'teydi sanırım.
    'erkekler ağlamaz hocam' dediğimde, o naif kadın nasıl da kükreyerek 'duygusuz' demişti bana.

    sonradan öğreniyor insan.
    erkekler ağlar.
    ağladığı zaman tam ağlar.
    sadece belli etmemeye, gizlemeye, güçlü görünmeye çalışır.
    yalan
  5. bu sozun zihniyeti bariz bir şekilde ayırt edilebilecek ortak özelliklere sahip oluyor, erkekler ağlamaz klisesi kadın erkek eşitsizliğine sebep olanların ehillestirilirken sık sık duydukları bir sözdür.
  6. aglamanin cinsiyeti olmaz kalbi olan her insan aglar ama kadinlar daha hasas yaklasir olaylara erkeklere nazaran ve isin sonunda dokulur gozyaslari .. erkeklerin aglamasi biz kadinlara daha cok dokunur cunku onlarin en savunmasiz anlarinda cikar o gozyaslari dayanilmaz olur o anlar
    dipnot= ağlamak güzeldir ve son derece de iyidir diyen uzm.psk. gamze eser, ruhsal arınmanın en saf hali olan ağlamaktan çekinmeyin diyor.
    belit
  7. cevap olarak söyle başlamak istiyorum.
    ozancığım

    devamında:
    neden ağlamasın arkadaşlar. göz pınarlarımı kuru erkeklerin,duyguları mı yok??
    kaldı ki böyle bir yük kimsenin sırtına yüklenmemeli.
    ağlamak insanların rahatlamasını sağlar,duygusal olarak rahatlatır,neşesini bile yerine getirir.

    ağlayın arkadaşlar. erkekler,kadınlar ,transgenderlar herkes ağlasın. bunu bu kadar büyütmeyin.
  8. ağlamak kalbin arınmasıdır, birikmiş acıların, ağır yalnızlıktan bunalan ruhun bağımsızlığını kazanmasıdır. ağlamak cinsiyete indirgenemeyecek, sorgulanamayacak kutsal bir eylemdir. kalıplaşmış erkek modelinin en kötü yanıdır "erkek adam ağlamaz" yargısı. hayır efendim erkek adam ağlamaz diye bir şey yoktur bal gibi de ağlar.
  9. ağlar be, ama kendi kendineyken kendine ağlar.
  10. oyuncak misali oynar, ego tatmin aracı olarak görür, hak etmedikleri muameleyi gösterir ve daha bu tandansta can acıtıcı, gurura dokunan şeyleri yaparsanız bal gibi de ağlar. siz siz olun kimseyi ağlatmamaya çalışır, çünkü gün gelir biri de sizi aynı duruma sokarsa o zaman egonuzu kimseye satamazsınız.