1. zgrkk
  2. her saldırıda olduğu gibi yine yavaşlatılmıştır.
  3. yolladığınız fotoğraflardan sizle alakalı anlam çıkarıp ona göre reklam iteleyen sosyal paylaşım sitesi.

    fotoğrafta sol elinizde kalem mi tutuyorsunuz? demek ki solaksınız! solaklar için tasarlanmış bu x ürününü almak istemez misiniz?

    fotoğrafta kel misiniz? bakın %100 etkili ilaç almak istemez misiniz? hem de tamamen organik!

    fotoğrafta sıska mı görünüyorsunuz? hemen bu vücut geliştirme uygulamasını indirin ve kas hacminizi artırmaya başlayın!

    yeter yahu abarttınız iyice.

    not: facebook kullanmıyorum #48760
    not2: solak, kel veya sıska değilim
  4. insanlar farklı düşünebilir, farklı görüşlerde olabilir. bunlar beni hiç rahatsız etmez ki zaten genel olarak insanların görüşleri, fikirleri pek umurumda olmaz daha doğrusu önemsemem.

    kastım asla insanların siyasi görüşleri, tuttukları takımla ilgili paylaşımları veya koydukları fotoğraflar ya da özlü sözler değil. tüm bunlar müthiş bir gözlem yapma fırsatı veriyor. keyifli, eğlenceli buluyorum.

    ama bazen, çok sık olmasa da, çok çok nadir de olsa beğen benzeri kötü, çok kötü, berbat yazan bir buton arıyorum. olmadı basit bir eksi de olur. nadiren de olsa karşıma çıkan kastıkları garip, tuhaf, saçma duyarlar benim böyle bir ihtiyaç duymama neden oluyor.
  5. yillardir kullanmadigim lakin kullandigim donemlerde 3-5 kiz/kadin tavladigim iliski muessesesi. cok kolay once gruplara falan bakiyordun. guzel kizlari buluyordun. haklarinda uc bes bir sey ogreniyordun. sonra alakasiz bir konuyla ilgili mesaj atiyordun. ya tutarsa... 100 kisiye mesaj atsan, bir kisi donse tengri bereket versin.