1. insana hayali demecler verdiren, takım gercek hayatta kotu giderken add manager yapip kadıkoye omuzlarda girmeyi isteten. eski sevdalı, boş zaman katili
  2. geceleri uykusuz kılan,alt liglerden takım yönetmeye başlayıp güney amerika'da,iskandinavya'da genç cevherler peşinde koşturan,altyapıya yatırımın ne anlama geldiğini,takımı adeta ilim ilim dokuyormuş gibi hissettiren bir oyundur kendisi.
  3. çok insanı zehirledim bu oyun ile. usulca yanıma yaklaşıp "bu ne be abiii", "sen oynamıyor musun" diye burun kıvıranlardan fm fanatiğine dönüşenler bana oy verse küçük bir anadolu köyünde ihtiyar heyetine seçilim.
    reax
  4. 03-04'den beri oynuyorum, bağımlı değilim.
  5. 2005'de tanıştığım, allah'ın belası oyun. neyse kupa maçım var yazacağım sonra..
  6. bir arkadaşımın harikalar yarattığı oyun. 3 sene önceydi. illa ki daha önce oynamışlığım vardı bu oyunu ama oynamayalı çok uzun zaman olmuştu. bir arkadaşımla konuşurken ara ara muhabbet bu oyuna gelirdi ya da getirirdi. işte anlatırdı şu ortalama takımı aldım, efendime söyleyim ilk iki yıl zor geçti ama sonra açıldık, şimdi sürekli her kulvarda şampiyonum ve en yetenekli gençleri de topladım diyordu. ne yalan söyleyeyim manager olmak güzel iştir, farklı taktikler yapmak, müdahalelerde bulunmak daha bir çok şey. arkadaşta böyle anlatınca heveslenmedim değil. ama oynamamıştım. bir gün tatile gittik bu arkadaşımla laptopunu da getirdi. bende hevesle taktiklerini, müdahalelerini görmek istedim. açtırdım oyunu göster dedim. açtı ve bana tek bir tane taktik gösterdi. dedim ee başka ne yapıyorsun? bu kadar dedi. adam 6-7 sezon tek taktikle oynamış ve bu oyunu ballandıra ballandıra anlatıyor. 3-4 kere arkaya sordum nasıl yani diye. sonuç olarak arkadaşı öyle görünce hiç başlamadım. biliyorum benim öyle oynamam gerekmiyor ama kötü bir anı oldu bu.
  7. bağımlısı olup 03/04'ten beri oynadığım efsane oyun ancak 2012 takılı kaldım git gide oyunun meşekkatli hale gelmesi oynama zevkini düşürüyor diye düşünüyorum. o yüzden 12 den sonraya geçmedim hala yama gelirse yapıp 2012 oynarım.
    bu arada bu oyuna bağımlı olmak size bozuk bir uyku düzeni, istikrarsız bir hayat, sınav haftasında bile ders çalışamama, sürekli oyunu düşünüp eve kapanma, asosyallik, tek tabancalık ve en nihayetinde göt, göbek,kilo olarak geri dönebilir. hiç unutmam 3 aylık yaz tatilimin oyun süresine göre 1 ay 25 gününü başında geçirmiştim, yorum sizin. uyarması benden ben yandım siz yanmayın eğer bağımlılık eşiği yüksek bir insansınız çok net söylüyorum hiç bulaşmayın çünkü ucu bucağı sonu yok. 25 yaşındayım ve meslek sahibi oldum çalışıyorum yüksek lisans yapıyorum ve zannediyorum 13 yıldır oynadığım bu mereti oynamaya zaman yaratıyorum bir şekilde yarın öbür gün çoluk çocuğa karışınca oynamaya devam edersem hanıma falan ne diyeceğiz merak ediyorum...