1. erkekliğini şiddet eğiliminde kullanacak bir işlevsize verilecek en iyi ceza yöntemi veya caydırma yöntemidir. zira tecavüz cinsel isteğin engellenemez bir sonucu değil tecavüzcü ruh hastası şahısın çarpık, çelimsiz, cılız, güçsüz ve korkak oluşundan kaynaklı olup kavgaya yönelemeyişindendir. kavgaya yönelemeyen bu aciz yaratıklar savunmasız ve kendinden zayıf ikincil hedeflere (kadınlar, çocuklar) yönelirler. (burada bir not bırakalım adam öldüren herifle bunun bir farkı yok). daha karşısına bir adam alıp dövemeyecek bu hayvanatlara böyle bir ceza getirilirse bunlar evlerinde sus pus oturacak, böyle girişimlerde bulunmayacaklardır efendim.
    hiciv
  2. suçlunun tüm organlarının ihtiyaç sahiplerine verilmesi, suçlunun bilimsel deneylerde kullanılması gibi seçenekler varken hadımı istemek, düşük veya ortalama zekanın göstergesidir.
    bb
  3. direk idam !
    belit
  4. hiçbir ceza, suçun manevi unsurlarından olan suç işleme niyetini yani kastı kaldırmaz. insanların neden suç işlediğini anlamadığımız sürece istediğimiz suçluya istediğimiz cezaları verelim, nafile. demem o ki, suç ve suçlu psikolojisini bilemeden, sosyolojiden anlamadan ve dahi adaletin ne olduğuna dair fikir sahibi olmadan hadım cezasının verilmesi boşunadır.

    üstelik söz konusu yönetmelikte birçok noktada aykırılık vardır. öncelikle hiçbir ceza kanun dışı bir normla verilemez^:kanunilik ilkesi^. yani yönetmelikle, tedavi adıyla olsa bile böyle bir ceza veremezsiniz. ikinci olarak yönetmelik ancak kanunda olan bir konuyu düzenleyen, açıklayan veya tanımlayan normdur. kanunda olmayan bir tedaviyi yahut cezayı yönetmeliğin konusu edemezsiniz. üçüncü olarak hiçbir ceza insanlık onurunu küçük düşürecek nitelikte olamaz.