1. fotoğraf pek bi güzel olsada içinde siz yoksanız daha az beğeni aldığı, bir zamanlar açıklamasının feysbuk'un sadece fotoğraflı hali olduğu uygulama.
  2. birçok formula 1, klasik araba, yazar sayfasını takip ettiğim sosyal medya.

    ancak son yıllarda insanların instagram algısı değişti.orasını burasını açıp rant elde etmeye çalışan kızlar ve görgüsüzler ile doldu taştı.
  3. yapay hayatların, sahte gülüşlerin afiş edildiği sosyal platform. ciddi anlamda sosyal mecralardan uzaklaştım. artık öylesine sıkıcı geliyor ki... bunun sebebi de "vay ben çok elitim" tripleri değil. ama insanlar çok sahte. insanlar oldukları gibi görünmekten utanıyorlar. çünkü o çok beğendikleri hayatlar yalnızca filmlerde değil gerçek hayatın ta içinde. böyle olunca avutamıyorlar da kendilerini. o sanslı buldukları kişilerle hayatlarını kıyaslıyorlar. bu kıyas mevzusu da ayrı bir yıpratıcı, küçük düşürücü o ayrı tabii. gerçekler yüzlerine tokat gibi vurunca sahte hayatlar yaratıp diğerlerinden daha çok inanıyorlar bu yalana.

    hayat herkese eşit fırsatlar sunmuyor. sağ olsun sosyal medya da bu gerçeği gözümüze sokuyor.

    e tabii iyi yanları da vardır şimdi tamamen karalamak olmaz. alışveriş anlamında yeni bir boyut kazandırdı. ilgi alanlarınıza yönelik profesyonel sayfalar bulma imkanı sunuyor.

    ama genel bir bakışla bana göre değil.
  4. ya dayanamadım tıkladım üstteki yorumun linkine de allah beni kahretseymiş de o an tıklayamasaymışım keşke yahu millet bu sosyal medyada neler neler yapıyor/yaratıyor bizimki de sağda solda içtiği sigaranın küllükle buluşma anlarını paylaşmış hiç üzülmüyor musun acaba o internete verdiğin para için çünkü ben kahroldum şu an...