1. bu intihar saldırganlarını sürekli belirli bir zümreye mal edenler var. ben de inkar etmiyorum. "görünüş" olarak zaten ihtimal dışı olamaz. asıl kafa karıştırıcı kısmı; gerekli ekipman, teçhizat ve ateşli silahların ^:neyse artık o zımbırtılar^ nereden ve kimler tarafından sağlandığı.. kimseler bunun üzerinde durmuyor. silah sanayi bugün kimlerin elinde. kimler bu yolla çıkar kapısı sağlıyor ya da geçmişten günümüze kadar sağlamış. kimler beyin yıkama yöntemlerini ve algı operasyonlarını iyi yürütüyor, bütçelerini buna göre organize etmişler. asıl keneler görünüşte yok. ortaya attıkları gaz bombası misali görünen dumandan istifade ediyorlar. bugün dünyanın düşmanı bir tanedir. tek bir çatı altında toplanmış müritleri de ona hizmette kusur etmiyor. birbirini zombiler gibi parçalayanlarsa bunun farkında değil.
  2. hurilerin memeleriyle bir salaktan f16. ar etmektir
    iudex
  3. var olduklarını öğrenmek için hiç hoş olmayan manzaralarla karşılaşmak zorunda kaldığımız beyinsiz insanlar.

    kulağa pek insancıl gelmeyebilir ama ben bunlardan birisini duyduğum, gördüğüm zaman bir gülme alıyor beni. belki ölüm sonrası 2. bir dünya fikrini kabul etmediğim için aptalca geliyordur ama bu nasıl bir ölüm şeklidir? düşünsene lan herif kıçına 7-8 kilo patlayıcı sokup kendisini havaya ucuruyor.
  4. cahilliğin en basit şekliye karşımıza çıkan kimse.

    sadece tahmin yürüterek birşeyler söyleyebilirim çünkü böyle biriyle hiç tanışıklığım yok.

    kandırılması kolay olan insan tipleridir benim gözümde. hayat gayelerinin az olduğu özellikle dine inanan müslümanlar için 'cennet' kavramı ile insanları kolay manipüle edilebileceğini düşünüyorum. terör örgütünün başlarındaki şerefsizlerin hiç biri canlı bomba olmaz ne de olsa.

    ama bu intihar bombacıları bilmezlerki başkalarının canını alarak 'cennet'e gidilmez..

    bunun dışında tehdit edilme gibi durumlarıda söz konusu olabilir ama ilk aklıma bu geldi nedense..