1. güzel herşey için artık çok geç olan şehir
    mesut
  2. her geçen gün beni daha boğuyor ve bu sadece şehre olan nefretimi katlıyor.
  3. 2 günü bana yaklaşık 300 fotoğrafa çıkartan şehir. uçan kuşun bile fotoğrafını çektim. artık huzurluyum.
  4. insanın anasını laciverde boyayan megacunt.
  5. güne aşırı sis felaketi ile uyanmış şehir.yürürken kaldırımdayım dlye rahat hareket etmeyin 2 metre önünüzü zor görüyorsunuz, sağınıza solunuza sürekli dikkat ederek yürüyün şoförlere güven olmaz.

    iyi günler diliyorum hepinize kaza bela uzak dursun.
  6. herkes bir yerlere yetişmeye çalışıyor maraton sanki. biri ile buluşmak için 3gün önceden haber vermek gerekiyor çünkü burdaki insanlar hep meşgul,şurdayım hadi gel desen ya metro bitiyor ya başka bişi. yok 1 haftadan fazla katiyen kalamam burda.
  7. gidip gittiğime pişman olmak istediğim şehir.
    abi
  8. biraz önce duran yağmur öyle bir yağdı ki...hava bir anda karardı, bir yandan bardaktan boşanırcasına yağan yağmur, bir yandan korkunç gök gürültüsü. birden boru gibi bir düdük sesi duyuldu. insanlar birbirlerine sorgulayan ve şaşkın gözlerle bakmaya başladı. bu duygudurumları hoşuma gitti, ben de biraz kaşıdım. aha israfil sur'u üfledi dedim.

    yok yahu ne israfil'i, ne sur'u. bostancı'dan gelen vapur düdüğü sesi o. ^:swh^
  9. istanbul'un bu sene göç almayıp, göç vermesi.

    göç eden kesimin hangi kesim olduğunu da aciklasalar. orta, orta üst ve üst kesim mi yoksa alt kesim mi önemli olan bu.
  10. benim öznel yorumum istanbul çok ciddi izmir'e göç verdi. özellikle karşıyaka ve narlıdere gibi sahil bantları istanbullu'nun hedefi oldu. benim gibi ankara göçmeni; izmir'i tanıyıp çiğdem, boyoz konusunda hassasiyetini bozmayıp şehrin dinamikleri ne ise bir mardinli kadar uyum sağlamaya çalışırken; istanbullu ise trafiği, gürültüsü, kargaşası ile şehre taşınıyor, eğer izmir'i istanbul yapacaksak niye izmir'e göç ediyoruz sorusunu sormuyorlar, malesef.