1. 45 çocuğa tecavüz etmeyi ahlaksızlık olarak görmeyenlerin ahlaksızlık-terbiyesizlik olarak vurguladığı hadise...
  2. keşke 45 çocuğun önüne yatmış deselerdide bu bilinç tecavüz olaylarındada oluşsaydı...
  3. durumu gayet güzel açıklayan bir cümle olmuş. bir kadına karşı kullanılmamalı falan diyenler olmuş. onları anlıyorum ama katılmıyorum. ayrıca bu cümleyi kurmak ahlaksızlık olsa bile çocuklara tecavüz edilen bir kurumu savunmak kadar ahlaksızlık değil.
  4. CHP grup toplantısında kemal Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerdır. Ressmen küçük Kemal'içıkartıp masaya koymuştur.
    http://youtu.be/TOk0wWjrPo8
  5. boyunsuzdan "önüne yatmanın aslında o kadar da kötü birşey olmadığı" konusunda şahitlik isterse ikinci golünü atar.
  6. ses kayitlarindaki sozden dolayi soylenmistir. aile bakani vakif a laf gelmesin diye bir kere tecavuzden birsey olmaz diyor biri anani da al git diyor maden faciasi olan yere gidip vatandasi tekmeletiyor markette dovuyor cocugu 19 yasinda arabasiyla bir kadini ezip ceza almiyor olay yeri hemen temizliyor bir tanesi milletin bişeyine koyacagiz diyor ama kilicdaroglu bir laf ediyor hemen suclu oluyor.bence bu akpnin basarisidir. onlar yaptiklarinda chp bu kadar tepki gosterip olayi buyutemiyor.
  7. bunu eleştirenlerin bilinç altlarında tecavüz potansiyeli yatar. bazı sığırların onca açıklamalara rağmen üç maymunu oynaması beni üzüyor. çünkü memleketin yarısı tecavüzü normal karşılamaya başladı! yazıklar olsun böyle ülkeye. bir kereden bir şey olmaz değil mi, terbiyesiz insanlar.
  8. fazla yumuşak ve aşırı nazik bir ifadedir. kılıçdaroğlu sapık zihniyyete karşı daha sert konuşmalı ve muhalefetin şiddetini arttırmalıdır.
  9. kimin önüne yatarsa yatsın, bunu dillendirmenin mantığı nedir anlamıyorum!
    söyledin de gizli bir gerçeği gün yüzüne mi çıkardın?
    bir takım kitleleri tatmin mi ettin?
    sessiz kalmış haksızlığa dikkat mi çektin?

    sadece seni cumhuriyete en layık gören medeni insanları üzdün, küçük düşürdün. kadınları savunun, bari siz ezmeyin lan.
  10. eskiden siyaset mizahla ve saygılı bir şekilde yapılırmış. yani bunu yapabilmek için zeka ve siyaset ahlakı gerekiyor. günümüzde ise durum, vaziyet görüldüğü gibi, fakat bu sadece bahse konu parti için geçerli değil, geneli böyle.
    nami