1. artık aşırı derecede baymış, küçüğünden büyüğüne herkesin deli gibi oynadığı moba oyunu.

    ne tarafa dönseniz lol oynayan 10-15 yaş arası çocuklar var. az da değil, sabah akşam durmaksızın oynuyorlar. hayattaki gerçek başarılarının ve kilometre taşlarının(*:achievement) yerine oyundaki başarıları ve kilometre taşlarını koyuyorlar. sanal itibar peşinde koşturuyorlar.

    tabi lafım sadece league of legends oyununa olamaz. bu çeşit tüm oyunlar bağımlılık yapıcı etkileri yüzünden 10-15 yaş arası çocuklar açısından zararlı. lol sadece bu oyunlar arasında en önde elinde bayrakla yürüdüğü için özel.

    şunlara bir bakın da oyun insanları ne hale getiriyor görün (dikkat küfürlü) 1 2
  2. küçük çocukların olması nedeniyle suyu çıkmış oyun. tr'de her oyun küfür eden trollük yapan tipler çıkıyor. bir bakıyorsun 8-12 yaş arasında çocuk sana küfrediyor. ya sohbeti kapatıp oynamak gerekiyor ya da weste geçmek gerekiyor diye düşünüyorum.
  3. öncelikle oyunu daha sezon yokken na serverında daha sonraları euw ve tr serverlarında oynadığımı daha öncesinde de 6-7 yıl boyunca diğer popüler olan warcraft 3'ün bir mapi olan dotayı oynadığımı belirtmek isterim.izlenimlerime öncelikle bu oyuna ''bu oyunda çok küfür var'' diyenlere şunu söylemek isterim ki evet var çünkü insanız oyunda bir takım emekler veriliyor bir amaç var bir ego tatmini var en nihayetinde bu amaca ulaşamayacağını öngörmek pek tabi ki de oyuncuların psikolojisini bozabilir ve saldırmasına küfür etmesine yol açar bu olağandır bunun karşılığı olarak siz de buna maruz kalmak istemezseniz bu durumda ne yapılabilir 'evet' susturma kullanın o tuşu ve küfürlere maruz kalmayın yok ben oyunda konuşmak istiyorum etkileşim içinde olmak istiyorum illa diyosanız onun da seçeneği mevcut oyun sonu report edersiniz ki şuan gayet güzel çalışmakta olan sistem geliştirdiler.gelgelelim oyun içinde 'noob var feeder, afk var ' mevzuna aslında çok net bir konu azıcık objektif olsak çözülecek oyun içerisinde sizin takımınıza siz hariç 4 kişi gelirken karşı tarafa 5 kişi geliyor yani siz troll feeder değilseniz karşı tarafa gelme olasılığı daha fazla.
    oyun içi dinamiklere gelicek olursak bu aslında sürekli değişmekte olup bence oyunu ilgi çekici yapan tam olarak metanın sürekli değişmesi ve oyuncuların kendini geliştirmesi zorunluluğu.
  4. sevdiğim bir oyundu. 2 haftadır oynamıyorum canımda istemiyor açıkçası. sebebi tr serverında olan veletler tabikide.
    adc de lux ile suport oynuyorum tam 4 kez ikisini birden stunladım oyun başı fakat bizim adam saldırmadı. sebep ? feeederım xdxd. bunun gibi binlerce örnek sayabilirim. daha ilk yaratığı kesmeyen jungle şampiyonuna gang gelsene oç diyeni bile var.
    sonuç olarak raflardaki tozlu yerini almaya başlamıştır bende.
    rvp
  5. türkiye communitysi rezalet olan fakat avrupa sunucularında oynarken zevk alabileceğiniz bir tür moba oyunu.
    edit:imla
  6. -beyler mid bende ona göre
  7. özellikle dota 2 yi ve diğer çağdaş bütün online oyunları ezip geçmiş kendi alanında adeta bir dev olmuştur zaman öldürmek adına birebir ilaç gibi gelmektedir
  8. tam bir hastalık. hele ki oyunun işleyişini birazcık anladıktan sonra sabahı görebilirsiniz. lee sinden tut fiddlestick'e kadar farklı faklı karakterler var. ok atan da, roket fırlatan da veya sadece büyü yapan da oyunun karakterleri arasında. lee sin'i tank kastım biraz önce, karşı tarafı da çok feedleyen takım arkadaşı yoktu oyun, efsane bir şey oldu ama yatırım tavsiyesi değildir. tabi yine de siz bir deneyin.
  9. dünyanın en popüler oyunu.

    oyuncu kitlesini geçtim izleyici kitlesi ile şampiyonlar ligindeki orta sınıf bir müsabaka ile eş değer bir izleyici kitlesi barındırmaktadır.
  10. profesyonel maçlarını izlemesi, oynamasından daha zevkli olan oyundur. prodüksiyon olarak oldukça başarılılar özellikle north america yayınlarının gerek sunucuları gerek oyuncuları gerek hayranları bunu oldukça eğlenceli yapıyor. sadece profesyonel oyunculuk ve turnuvalar için değil, sevdiğiniz bir oyuncuyu dereceli maçlar atarken izlemek de oldukça zevkli, diğer yandan bir şeyler kapabiliyorsunuz.

    iş oynamaya geldiği zaman oldukça sinir bozucu olabiliyor. eskiden bunun için topluluğu suçlardım, hayır, profesyonel oyuncuların harika oynadıkları maçlarda yenildiklerinde nerdeyse hiç tepki vermeden devam ettiklerini farkettiğimden beri bunun benle alakalı olduğunu anladım. kaybetmek oyunun bir parçası, kaybederken zevk alamıyorsanız oyunun %50sini sevmiyorsunuz demektir.

    ek olarak artık skt dünya kupasını kazanmasın, gına geldi skt'den. o yüzden bir hayal gibi dursa da #ssgwin !
    bozuk