1. birçok arkadaşımız, sözlükten indirdikleri girdileri içeren zip dosyası ile sorun yaşamakta. dosyayı zipten çıkardıktan sonra notepad++ programı ile en hızlı şekilde açabilirsiniz. windows'un önerdiği programla açınca birbirine giriyor girdiler. gene sıkıntısı olan bana yazabilir.

    diğer sözlükleri çok pis döven sözlük^:tü^
  2. ders çalışması için zorlar ebeveyn çünkü gelecekte güzel yaşamasını ister. çocuk kızar ebeveynine. başka ebeveynlerle kıyaslar, özellikle sorumsuz olanlarla. öfkelenir, nefret duyar...

    sobaya dokunmaması için kızar, belki vurur eline ebeveyn. çocuk kızar ebeveynine. öfkelenir, nefret duyar...

    çünkü bilmez çocuk gerçeği, eksik bilir çoğu şeyi. eksik bildiğiyle yaptığı çıkarım da eksik olur. öfkelenir, nefret duyar...

    halbuki ebeveyninin tek isteği, güzellikleri görsün, güzellikler bulsun, güzel yaşasındır...

    bilmez çocuk, hakaret eder, küfreder, belki iftira atar...

    hak etmese de ebeveyn, hakkaniyetli olamaz çocuk. çünkü hakkaniyetli olamayandır çocuk.
    çocuklaşmamak gereklidir bilinmeyen hakkında...
  3. bir zamanlar sahil kasabası diye anılırken son hamle ile haraptar'daki maraba gibi hissetmeme neden oldu bu sözlük.

    güzel dostluklar edinme şansım olduğu için mutluyum.
    ufkumu genişleten yazılar okuma fırsatı bulduğum için şanslıyım.

    ne diyelim yeni tur yeni şans..
  4. kimseye bir şey sormadan içindeki dostluklar, anılar, kavgalar ile kapanmış sitedir.son zamanlarında ne giriyordum ne yazıyordum neden diye sorarsanız aslında orada yazdıklarınız tamamen sizin elinizde değildi katı kuralları ve yönetim şekli vardı.buna ses çıkardığınızda beğenmeyen gider burası böyle havası hakimdi.çok yazar küstürüldü, yazarlığı düşürüldü.çoğu yılmadı yeni nicklerle devam etti aynısı tekrar uygulandı.en sonunda ne yazan kaldı ne okuyan.ha bende yeri ayrıdır ilk defa yazar olarak bulunduğum bir sözlüktü aylarımı verdim gayet hoş zamanda geçirdim.kapandığını görür görmez cidden üzüldüm.tamam ben girmeyeyim yazmayayım ama orada dursaydı yani.bilmiyorum belki de ben fazla anlam yüklemişimdir.en azından kapandıktan sonra birkaç gün girdi bölümü de açık olsaydı da hep beraber vedalaşabilseydik neyse olsun.
  5. sözlüğün birden kapanmasını hiç etik bulmadım. o kadar emek veren insanlar vardı. en azından yazarların fikri alınmalıydı diye düşünüyorum. ben zaten bir süre önce yazmayı bırakmıştım. ama orada olması yine de iyiydi bee.. ben çok insanlara katılmasam da eminim birçok iyi dostluklar vardı orada. ben şanslıyım en azından benimkiyle beraber bırakmıstık. ama orayı tamamen benimsemiş insanlar vardı, onlara büyük haksızlık edildiğini düşünüyorum.
  6. kapanmış mı sözlüğün. metayı mı özlemiş benim yeni youserım. oraya girip yorum mu yapcakmış. oyy kıyamam yazık. yani tseven midir nedir size kazığı atmış siz hala metada meta. yani bu durumda kovulduğu için cumhurbaşkanına teşekkür eden eski başbakandan ne farkınız var ? takılın gitsin işte amma abarttınız.
  7. şimdi baktım da, ismi dönmüş ama kendi yok. bir çeşit yossi kohen. geçmiş girdiler ve nickler sıfırlanmış. böyle olunca yeni açılmış herhangi bir sözlükten farkı yok.