• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.46)
shameless
6 çocuklu bir ailenin komedi dram karışımı öyküsünü anlatıyor dizi. herşeyi kontrol eden fiona, çalışkan lip, duygusal deb ve dahası... hepside kendisine uygun bir iş bulup ailesini geçindirmeye çalışıyor. annesiz ve umursamaz bir babayla yaşamaya çalışıyorlar.


  1. 7. sezon 11. bolum itibari ile aglatmis dizidir.

    !---- spoiler ----!

    ian ve mickey
    fiona ve etta
    monica ve frank
    bu kadar ayrilik cok geldi...

    !---- spoiler ----!
  2. 7. sezona başlamamıştım, bugün resmen maraton gibi yaptım 10. bölüme kadar geldim.

    carl ve kevin'i izlemek mükemmel bişey!

    (bkz: ouroboros) :d

    7x11i izledim az önce.

    allah belanızı versin :'(
  3. 8. sezon için bişey denmemesinin sebebi emmy rossum'un daha fazla para istiyor oluşuydu.
    3-4 gün önce emmy rossum'un yaptığı açıklamaya göre anlaşmışlar, 8. sezon çekimleri mayısta başlayacak.
  4. duygusal bir sezon finali ile ekranlara veda etti. seneye gorusuruz mesaji verseler bile veda gibi bolum oldu. birkac hafta sonra yeni sezon olmayacak deseler yeridir. insanlara ugrunda bekleyecek bir olay dongusu birakilmadi bence.

    !---- spoiler ----!

    monica'nin olumu uzerinden amerikan saglik sistemi ve cenaze hizmetlerinin boktanligini tekrar gorduk. evde olmus olsa bile acile kaldirildigi icin fatura geliyor. normal bir cenaze hizmeti icin 5 bin dolari gozden cikartmak lazim.
    monica'dan kalan meth posetleri baslarina is acar mi yeni sezonda bilmiyorum ama cok takilmadim. yeni sezona birakalim bu hikayeyi diye dusunulmus birsey degildi.
    ian duzene soktugu hayatina geri dondu ama yeni oglan trevor yeni sezon olursa buyuk ihtimal goremeyecegiz vedasini yapti bence.
    carl uniforma ile harikaydi. son sahnedeki grafitti ile hala guney yakasi cocugu oldugunu gosterdi. her yetenek var cocukta.
    lip kendine duzen versin artik diyorduk, iyi oldu. monica'da ne kadar nefret ederlerse etsinler tum cocuklarda bir monica kalintisi var. onu gormus oldular tum ailecek.

    !---- spoiler ----!
  5. fox tv'nin yeni yayın döneminde türk uyarlamasıyla yayınlayacağını twitter hesabından duyurdu.

    günümüzün şartlarında bu dizinin türk versiyonu nasıl olacak çok merak ediyorum malum her yer sansür. fox tv'nin açıklaması için tıklayın
  6. turk uyarlamasinin fragmani yayinlanmis olandir. emmy rossum bile tassak gecmis tabi.

    uyarlaya uyarlaya sadece camasir makinesini uyarlamislar gibi duruyor. malum, fiona (emmy rossum) yerine filiz (hobbit kaya) var dizide. emmy rossum degil de ben mi tassak geceydim.
  7. son sezonu ile beni hayal kırıklıklarına gark etmiş amerikan dizisi. sırf yedi sezon hatrı için izledim bu sezonu ve en durağan, sıkıcı, gereksiz sezondu.
  8. nedense her sezon sonrasi bu sezon son olur heralde diyorum ama her defasinda yeniden kullerinden doguyor dizi. fiona karakterini oynayan emmy rossum 9. sezon sonunda diziye veda edecegini acikladi. bu haberlerin golgesinde baslayan 9. sezon hayal kirikligi olacak derken 2. bolum itibari ile her zamanki shameless dejenereligi ve vurdumduymazligi ozledigimiz diziye bagliyor bizleri. biraz da yaslandigimi hissettiriyor. hep ayni jenerik ile devam etmesi ve basladigi ilk gunden beri izlemem yaslandigimi hatirlatiyor. liam bebekti henuz koca cocuk oldu baktikca saclarim beyazliyor.