1. adamın adı soyadı ev adresi memleketi; hakkindaki her şey ortaya döküldü.

    şimdi sormak gerek bu primattan hallice şuursuz varlığa derdin neydi. kendi halinde oturmuş bir kadına arkadan saldırmak ne demek.

    sen nasıl bir malsın. nasil bir üretim hatasısın. derdin neydi. meşhur olmak mı, al oldun işte şimdi doya doya adını google yaz ve senin hakkında neler yazılmış oku.

    facebook'ta gördüğün her kadına arkadaşlık isteği gönderiyormus bu arada.
  2. şahsın olay sonrası polise verdiği ifadesi selçuk erdem ilhamlı: tık
  3. o değilde allah bu milleti ıslah etsin adamlar (adam) dedikse lafın gelişi) kadına geçmiş olsun mesajı ayağına twitter üzerinden yavşıyorlar. kadını da tebrik etmek gerek lavuk vurduktan sonra tepki veriyor. yapan beter olr inşallah. ve hiç bir erkek kadının giyimi üzerinden yorum yapmasın. kimsenin haddi değil, kadının tercihi üzerine konuşmak, yorum yapmak.
  4. adamın 61 yaşındaki, belediye park bahçe müdürlüğünden emekli babası, oğlumun ne suçu var, öyle şortla gezilir mi, çok iyi niyetli bir çocuk benim oğlum bütün mahalle bilir demiş. kız kardeşi de saldırıya uğrayan kişiye hakaret davası açmış.
  5. "şort giyen kadına" değil bir kadına saldırıldı. öbür türlü söylenince sanki şort giyen kadına saldırmak normalmiş gibi gösteriliyor.

    bunları yapan şerefsizleri komalık etmek gerekiyor, çene dahil tüm kemikleri kırılıp pipetle beslenirse belki akıllari başlarına gelir.
  6. asla ve asla savunulacak bir tarafı olmayacak olaydır. açık giyindin beni tahrik ettin demenin hiçbir zaman sınırı yok ki. sen şort giyinen kadını açık bulursun, dersin ki "uzun kollu, kapalı kıyafetler giyinsin olmuyor böyle". öteki gelir, "uzun kollu giyinsin ne arkadaşım islama göre başını kapatması gerek" der. başkası "öyle renkli renkli örtüler olmaz başını kapatıyorsa tam kapatsın, kara çarşafa girsin" der, "kara çarşafa girmiş ama yüzü görünüyor, vücut hatları belli oluyor, gözleri içimi gıdıklıyor, afgan modeli çarşaf giyinsin, kat kat örtsün kendini" diye atlayıverir bir başkası da ve " arkadaşım siz salak mısınız? kadınları neden sokağa çıkartıyorsunuz ki, evde otursun erkeğine, çocuklarına baksın ama vicdanlı olun evde canı sıkılmasın diye üç kadın alın fakat sakın hiçbirini sokağa salmayın haram haram bunlar hep haram!" diyerek noktayı koyar. yani açıklığın kapalılığın limiti yok. şu kadarı normal, bu kadarı olmaz diye sorgulamaya çalışanın ağzına bok girsin. insanlara sadece kendi baktığınız pencereden manzaralar belirleyemezsiniz, herkesin ufku başka. bu adamın yaptığı da tek bir kadına değil, türkiyedeki tüm kadınlara saldırıdır. böyle davranarak hepimize bir korku yaydığı, haklarımıza saldırdığı ve kendisiyle aynı zihniyetteki vahşilere cesaret verdiği için her gün daha da tedirgin çıkıyoruz sokağa. yani değil serbest bırakmak bence tüm kadınlar üzerinden yargılanması gerekir. hatta ve hatta erkekler üzerinde de yıpratıcı etkisi olan bir olay. böyle olaylardan sonra erkekler de hem adalet kavramını sorguluyorlar, hem de hayatlarındaki kadınlar için endişeleniyorlar, psikolojik olarak yıpranıyorlar...yani eğer hakim ben olsaydım müebbetle yargılardım. çünkü bu zihniyetteki insanlar sadece şort giyeni bastırdıklarında rahatlamayacaklar, bu herkese karşı yapılan bir saldırıdır. ve hakimler verdikleri her yandaş ve adaletsiz kararlarla aslında kendi özgürlüklerini, yetkilerini, güçlerini sınırlandırıyor. bugün bir piyondan farksızlar, yarın da bir kraker falan olacaklar muhtelemen.
  7. bir türlü anlatamadık kadınlar mal değil zayıf halka hiç değil.

    annemiz eşimiz kardeşimiz hepsi kadın ve sebep her ne olursa olsun bir kadına saldırmak şiddet uygulamak zayıflık göstergesinden başka bir şey değildir.

    bir kadın istediği saatte istediği her hangi bir eğlenceye veya mekana dilediği kıyafetle gider ve bu bizi zerre kadar ilgilendirmez.