1. 1 yıldan fazladır premium olarak kullanıyorum bu programı ve daha bir gün bile pişman olmadım. üstelik kendi listeni oluşturup çevrimdışı dinleyebilme özelliği ile beni benden alan ve aylık olarak aldığı parayı sonuna kadar hak eden gerek telefonlarda, gerek bilgisayarlarda hatta playstation'da bile kullanılabilen programdır. severek kullanıyoruz efendim.
    edit: hatta şöyle bir başlık açılabilir. (bkz: youreads yazarlarının spotify çalma listeleri)
  2. black friday indirimiyle 3 aylık premium 1 liraya alınabilir, duyurulur.
    sadece bugün için geçerliymiş.
  3. haftalık olarak gelen öneri şarkı listesi dengesiz olan uygulama. sadece bana mı özel bu durum bilmiyorum.

    bir hafta geliyor, allah'ım diyorum böyle mi güzel olur bir liste. 40 şarkıdan 10-15 tane ekmek çıkıyor. spotify'ı arayıp böyle böyle şarkılar istiyorum not alın desem bu kadar iyi şarkılar gelebilir.

    bazen de açıyorum; bu ne yahu dedirtiyor. bir sürü hiç sevmediğim tarzda şarkı koymuşlar. yahu daha geçen hafta mis gibiydi işte, öyle devam etsenize?

    belki "keşfet" olayının mantığı budur onu da bilemiyorum. neyse o kaymak gibi hafta gelene kadar bekleriz biz de. onun için bile kullanmaya değer.
  4. akıllı telefon kullanmazken pcde web çalarında takıldığım, telefonu değişince premium üyeliğe geçtiğim, arşivini gün be gün geliştiren, ses kalitesi 10 üzerinden 100 uygulama
  5. henüz 1 aylık premium deneme hakkını kullanmayanlar için 3 ay 1 tl kampanyası oldukça çekici olan müzik platformu. 3 ay dolmadan premium'u iptal etmek suretiyle sonrasında premium'a mahkum olma riski de savuşturulabiliyor.
    bu bilgilendirmeyi başlığa yazma fikri için yeni1hayat'a teşekkürler.(*:swh)
  6. şarkı sözü olayını bir an önce getirmesi gereken uygulama. böyle yan sekmeden sözleri açmak olmuyor beh.
    kup
  7. inanılmaz iyi , aylık 10 liraya değdiğine inandığım uygulama.
  8. playlisti indirerek bilgisayarda offline muzik dinlemek mümkün.
  9. arkadaşlarınızla aile paketine geçip 6kisiye kadar 15lira ödeyip de kullanılabilen bir müzik dinleme uygulaması falan filan
  10. mobilde deli internet yiyen uygulama. kotayı sömürüyor resmen.