1. devletin: ''ben size tecavüz etmeyin demiyorum siz yine edin ama benim imzam altında olsun ''demesidir.
  2. ben anlamıyorum bunlari sabah kalkıp bugün sapiklar, tecavüzculer ve pedofillere bir kiyak geçeyim mi diyorlar. dün gece de 70 yaşında adamın biri ulusal kanalda canlı yayında13 yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenilir ne var bunda 18 yaş bize batının dayattigi bir şeydir dedi.

    o çocuklara dokunan elleriniz kırılsın, o pis niyetlerle baktığınız gözleriniz çıksın.
  3. atam zamanında nasıl uğraşmış bu yobaz zihniyetli insanlarla ya biz hastalıklı orospu çocuklarına pedofilinin bir suç olduğunu anlatamıyoruz adamlar meşrulaştırıp normal bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyor.

    "ahlak satan adam en büyük ahlaksızdır."
  4. ya peki adam cinsel istismar suçu işledi, kadın da inat etti evlenmiyor. adamın kadını dava etme hakkı var mıdır? "ben kanuna uygun tecavüz ettim hakim bey, ama bu kadın benle evlenmiyor" diye?
  5. bu memlekette tecavüzcüsüyle evlenmeyi canı gönülden isteyecek hiçbir kız evladı hiçbir yetişkin kadın yoktur eminim ki.
    peki bir insan tecavüzcüsüyle neden evlenir neden?
    ben söyleyeyim.
    -babası gelir, abisi, kardeşi, dayıları, amcaları, enişteleri gelir. bir posta bir güzel döverler. sonra da bu namus hepimizin. bu adamla evleneceksin orospu derler.
    -tecavüzcü şerefsiz, cezadan kaçınmak için şerefsiz ailesine para yığar. bunlar da yine evire çevire dövüp o kızı evlendirirler.
    bir çocuğa cinsel istismarda bulunan herkes pedofilidir. 18 yaşından küçük her insan çocuktur. buna göre 17 yaşındaki birisiyle kendi rızasıyla cinsel birliktelik yaşasan dahi sen pedofilisin. bunu destekleyenler de bu yolun yolcusudur.
    bu partiye oy verenler de vicdanları sorgulanması gereken tehlikeli insanlardır artık.
  6. artık hz. isa mı hz. muhammed mi kim inecekse insin şu gökten de koparsın kıyameti.
    tanrının bu olaylara miğdesi yetiyormuş demek ki, binlerce yıldır tek yaptığı izlemek olduğu için tabi sıkıntı yok.
    size tek diyeceğim bunu destekleyenler iğrençsiniz ibneler.
  7. medya ve toplumun dikkatini ekonomiden çekmek için sunulduğunu düşündüğüm önerge.
    mide bulandırıcı pislik insanlarsınız. size oy verenlerde en az sizin kadar pislikler. bu şerefsizlere oy verenler, destekleyenler(*:ailemde) karşısında normalde susar kulağımı tıkardım çünkü laf anlatılmaz bunlara. bundan sonra akpliyim diyenin anasından emdiği sütü burnundan getirmezsem en az sizin kadar şerefsiz olayım.
    (bkz: anadolu çomarı)
    (bkz: dolar)
  8. insanlar, kendilerini koruyacak, kollayacak, zarar görmelerini engelleyecek veya önlem - tedbir alınmasını sağlayacak bir ortam yaratmak adına hemfikir olur ve kurallar koyarlar.

    aklıma takılan şey şu; tecavüzcüsüyle evlendirilmelerini isteyen kuralları hangi kafa koyar? tecavüzcü mü, tecavüze uğrayan mı? kime fayda sağlar? o zaman kuralı koyanı nasıl nitelemek gerekir? bunu söylemek suç mudur? yani tecavüz etmek değil de, bu durumu anlatmak ya da nitelemek mi suçtur?

    insanları sevmiyorum.