1. fight club da pek çok örneği bulunan repliklerdir:
    -” tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.”
    -acı ve çelişki olmasaydı hiçbir şeyimiz olmazdı.
    -gülüşünde iğrenc bir çaresizlik var.
    -dinleyin sürüngenler! sizler özel değilsiniz, sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz! bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz! hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz!
    :
    :
    :
    dlg
  2. -bize komünizmle ilgili söylenen her şey yalandı.
    +evet ama daha da kötüsü kapitalizmle ilgili dedikleri her şey doğru çıktı.

    güneşli pazartesiler^:los lunes al sol^
  3. 'bu düşen bir toplumun hikayesi..düşerken kendini rahatlatmak için sürekli şunu tekrar edermiş: buraya kadar her şey yolunda. buraya kadar her şey yolunda. buraya kadar her şey yolunda.önemli olan düşüş değil, yere çarpıştır.'

    la haine
    emg
  4. nasıl yazmaz bunu kimse

    "the greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"

    the usual suspects
    kikk
  5. "erdemli adamın yolu, bencillerin insafsızlıkları ve kötü insanların zulmüyle sarmalanmıştır. ancak merhamet ve iyi niyet adına karanlıklar vadisinde, zayıf olana rehberlik eden kişi kutsanmıştır. çünkü o, kardeşinin gerçek hamisi ve kayıp çocukların kurtarıcısıdır. kardeşlerimi zehirlemeye ve yok etmeye çalışanlardan intikamımı mutlaka alacak ve onları büyük bir öfke ve güçle vuracağım. senden intikam almaya geldiğimde adımın tanrı olduğunu anlayacaksın."

    ucuz roman - jules winnfield

    https://www.youtube.com/watch?v=qo5jnBJvGUs
  6. "babalar oğullarını gömmemeli."

    king theoden - the lord of the rings: the two towers
  7. hayatımı büyük ölçüde değiştiren, durup durup üstünde düşündüğüm ve dersler çıkardığım seriden bir repliktir kendisi: "asla ailenin yanında karşı tarafı savunma, karşı tarafın yanında yer alma. " ve tabii ki: " i'm gonna make him an offer he can't refuse." (bkz: godfather)