1. evet sayın seyirciler gözler yine veysel eroğlu'nda, kendisi evrende yalnız mıyız sorusunun cevabını açıklayacaklar.

    -evet efenim evrende yalnız mıyız?
    + katiyetle yalnız değiliz. değerli ilim adamlarımızın yaptığı araştırmalar neticesinde bu kanıya vardık.
    - kanıtınız nedir sayın eroğlu? bu ilim adamları kimlerdir acaba?
    + sayın diyanet işleri başkanımız mehmet görmez'in önderliğindeki kıymetli alimlerimiz "yalnızlık allah'a mahsustur" sözü üzerine aylarca kafa yorup fikir alışverişinde bulundular, neticesinde evrende yalnız olamayacağımız sonucuna eriştiler.
    - flaş haber için ankara stüdyomuza dönüyoruz, nasa eroğlu'nun açıklamalarından sonra olağanüstü toplanma kararı aldı...fatih.
    + durun yahu, daha marsa gönderilecek uzay aracınının demirini döven ostim'deki zanaatkarlarımıza verdiğim çizimleri gösterecektim size, evde oğlanın logolarından yaparken esinlenmiştim.
  2. bakanlığı döneminde türkiye'ye 2 milyar ağaç dikildiğini iddaa eden bakan beyanı. şu açıklamayı okuyup da 'ulan helal olsun, kuyruklar döneminden çıktık da nasa'ya köpek çekiyoruz' diyecek insan sayısı beni korkutuyor.
  3. ingilizcesi: national aeronautics and space administration
    türkçesi: ulusal havacılık ve uzay dairesi
    osmanlıcası: ?

    bütçesi 2012 rakamlarını göre diyanet işleri başkanlığının yaklaşık 12,9 katı. faydalılık oranı kişisel tercihlere göre değişkenlik arz eder.

    kenarda bulunsun.
    osmanlıcasını bilen varsa ilave edeceğim.
    h2o
  4. sonundaki "sa" ibaresinden dolayı herhalde sabancıların şirketi falan sandı bakanımız nasa'yı, ondan böyle atar yapmıştır. yoksa gerçeği bilse demezdi.
  5. bu adam orman ve su isleri bakani ama gel gor ki insaat muhendisi bir adam . hic bir akli selim ulkede insaat muhendisinden bizde orman onlarda doga bakani yapmazlar ama iste farkimiz maalesef. neyse yeteri kadar alim yapmaz ormanlarin katledilmesine goz yumar hatta kendiside mudahil olur.isin ilginc yani o kadar insan karsisinda olmasina ragmen (bkz: orman muhendisleri odasi) koltugundan ne hikmetse bir turlu kimildamaz. oyle bir adamdir bu veysel eroglu
    sen once olimpostaki yanginin sonuclarini ver . senin seflerin sirf mufesttis gelmesin diye 100 hektarlik yanan yeri 3 hektar gosterir evet arkadaslar gidin sorun bakin ne kadar yanmis . sonra bir haritaci alin gidin onlarla beraber olcun bakim gercekte kac hektar yanmis.
    neyse uzatmayayim bir zamanlar ulkenin gozbebegi olan kurumu rusvet iltimas adam kayirma liyakat vs. gibi seylerle batirmis bir bakanin! anormal beyani iste. sen once kendine bak sonra nasaya laf sok.
  6. nasa' yı bilmeyen yoktur da, veysel eroğlu allasen sen kimsin.
    nasa beyin nakli de yapacakmış istersin?
    ozumm
  7. aynı dakikalarda çay istemek isteyen 7 vatandaşımızın, istanbul'da, toprak altında kaldığı ve iki vatandaşımızın hayatını kaybettiği de ajanslara düşmüştür.
    işte o vatandaşlarımızın sevdiklerine soralım, onlar yorumlasınlar.
  8. veysel eroğlu ve diğer bakanları hiç sevmem hatta hiç bir politikacıyı sevmem fakat adam nasadan iyiyiz demiyor, hava tahmin konusunda nasadan iyiyiz diyor.

    fakat sosyal medya ve elinde tuz ile gezen güruh hemen geyiğe başlıyor. bu yüzden bazı kesimleri yermek için kullanılan argümanlar bir süre sonra geçerliliğini kaybediyor, zeka seviyeleri ve mizaçları komik ve güvenilmez bir hal alıyor.

    anlamadan dinlemeden ortaya atılıp çarpıtılan ve anlama dinleme özürlüler tarafından sorgulanmadan inanılan açıklama.
  9. nasa'dan gelen "biz meteoroloji değiliz,sıcaklık tahminleri yapmayız" cevabıyla, "cehaletin gözü kör olsun" dedirten açıklamadır.