1. kardeşim ukulele çalmak istiyor fakat bu konuda pek bilgim yok. hangi marka kalitelidir, nasıl öğrenilir bilen varsa yardımlara açığım :)
  2. is ariyorum, bilgisayar uzerinden olur. izmitte yani kocaeli merkezde olur. sinavlar disinda okul engelim yoktur. is ve is ogrenme konusunda tecrubeliyimdir. iyi geceler.

    ekleme: is hayatina yaklasimim sekildeki gibidir. #216534
  3. bu sabah ani ve anlamsız bir kararla kalktım ales'e başvurdum fakat sınav hakkında neredeyse hiç bilgim yok. şimdi 90 lirayı da yatırmış bulunduk, boş boş girmeyelim. kaynak/çalışma önerisi verebilecek tecrübeli youserlar var mıdır acaba? en mantıklısı çıkmış soruları mı çözmektir, hangi kaynakların kitabını almalı, nereden bulmalı, özellikle hangi konulara çalışmalı?
  4. uykuya odaklayan uykuyu çağıran şeylere ihtiyacım var an itibariyle. müziktir sözdür hikayedir cart curt video falan her şey olur veya masal dinleyerek de uyuyabilirim belki
  5. iyi günler...
    lise sondayken keman çalardım. sonra gitara geçmek istedim ve o kemanı satıp üstüne biraz koyarak bir gitar aldım. 3 yıldır o gitarı çaldım ve kendimi tatmin edecek bir yere geldim. kemanı öğrenmesi zor olduğu için bırakmıştım ve şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum.

    eğer elinde hiç kullanmadığı 4/4 boyutunda kemanı olan biri varsa veya gitarla değiştirmek isteyen biri olursa lütfen haber verebilir mi?
    (konum : çankaya/ ankara)