1. 23:59'da gri teması son bulacak.
    @remains ve @vaziyet alan adam 4'er fav'ları ile haftanın en çok beğenilen fotoğraflarına imza atmışlar. şahsi görüşüm bir fotoğrafı 1. ilan edecek yetkinliğe sahip değilim birbirinden güzel fotolar vardı. en çok beğendiğim ise haftanın etkinliğine kaynak olan gri konusunun bulunmuş olmasıydı. buradan @yaşasınkotuluk arkadaşımı dürtmeyi borç bilirim. yeni hafta geldi eli kulağında; ben dürtmezsem @kartal birazdan dürtebilir. derhal yeni konuyu bul arkadaşım.
  2. her hafta bu başlık altında konu bildirimi yapmasanız da; her konu için ayrı bir başlık açsanız, katılmak isteyenler de fotoğraflarını ayrı ayrı birer girdi olarak paylaşsa en çok beğenilen fotoğrafları görebiliriz.

    başlık kirliliği olarak görülür mü bilmiyorum ama bence çok mantıklı.
  3. "3. Hafta - Oyuncak"


    1967 volkswagen classical beetle
  4. bir sonraki etkinlik için hazırlıklar başlasın. konu önerilerini hâlâ bekliyoruz.
  5. 4.hafta - insan,

    konu insan olunca, fotoğraf arşivimin en gözbebeğim olan ve adını bay c. koyduğum, bu kim olduğunu dahi bilmediğim insan silüetini bırakmayı uygun gördüm. kimliğinden uzak, nicel bilgileri okunmayan ancak içi biraz yüklü silüet. sanki minik bir öykü barındırıyor içerisinde. biraz insana dair, biraz yalnızlığa dair, biraz da ufka dair...

    bay c.
  6. soz konusu insan olunca biraz hassasiyet gerekiyor. umarim fotograflarinizi cekerken ve cektikten sonra etik cevcevesinde izin almayi unutmazsiniz. ne olacak demeyin meslek etigidir sonucta.

    bu haftaki konu ile ilgili olarakta, kalabalik gruplari cekebilir miyim bilmiyorum kis tatili dolayisiyla sehir bosaldi. arkadaslarimin da fotogrflarini paylasmama izin vereceklerini pek sanmiyorum. bakalim bu etkinligi es gecebilirim.
  7. 2018 itibariyle;
    küsmek yok,
    fotoğaraflara bakmak keyif,
    temalar güzel.
    tek yapılması gereken tarih aralığı vermeye gerek yok, katılımcılar 3 fotoğraf ile katılacak vs gibi kişileri germeyin. haftanın birincisine de gerek yok. herkesin telefonunda fotoğraf var zor olan hizliresim gibi bir aracı ile online yüklemeye üşenmek. nasıl çözülür derseniz bilmiyorum üşenmeyin sevgili dostlar.
    haftanın teması için topu leyladesenligömlek'e atıyorum. iki haftadır fotoğrafları ile dikkat çeken arkadaşımız haftanın temasını belirlesin. hem de başlık yukarda kalmaya devam eder.
  8. etkinliğin etkinlik olarak kalabilmesi için süre sınırı ve fotoğraf sınırı olması önemli etken. ha, süre azdır, iki hafta deriz, bir ay deriz. ama bir konunun işleneceği bir süre olması ve bu konuyla ilgili en beğendiğimiz fotoğraflarımızı paylaşmamız lazım. bunda gerilecek bir durum yok. ha, 5 fotoğraf koyan oldu da "hop kardeşim!" mi dedik? henüz demedik. :)

    he, haftanın birincisini istesek de seçemiyoruz, bir takım teknik imkanlar yüzünden. o yüzden beğendiğimiz fotoğrafları beğeni şeysine tıklayarak oyluyoruz. gün gelir, sağlıklı ve kolay bir oylama sistemi gelişir ya da keşfedilir, o zaman daha eğlenceli, daha katılımlı, daha canlı etkinlikler olur.

    bir diğer konu; üşenmek. etkinliğe katılmayı amaçlayan arkadaşların üşendiği bir kısım varsa bu bir yere yükleyip buraya link vermek değildir bence.

    daha önce de söylediğim gibi, etkinliğin amacı çektiğimiz fotoğrafları paylaşmak değil, yan yana olamasak da beraber fotoğraf çekmek.
    kim bilir, belki bir gün yan yana da çekeriz.

    kendi çektiğimiz fotoğrafları istediğimiz gibi, hiçbir kurala, kısıtlamaya tabi olmadan paylaştığımız bir başlığımız var zaten. (bkz: youser'ların çektiği fotoğraflar)

    evet, sevgili @leyladesenligomlek, sıradaki etkinlik için sahneye davet edildiniz. :)