1. 27.04.2016
    çarşamba

    an itibariyle ders çalışarak 8 saati doldurduğum gece boyu da çalışmaya devam edeceğim gün.teşekkürler sistem.teşekkürler türk eğitim sistemi.
  2. 28.05.2016
    persembe
    uyumasam tesiri yok, uyusam gönül razı değil saatleri..
    bir gece gün icinde neler olduğu hesabı yapmadan kafayı yastığa koyabilecek miyim acaba
    howl
  3. 28.04.16
    perşembe

    blog açıp yazmaya başladım.hayırlısıyla uzuun yıllar yazmayı düşünüyorum.bugün ilk günüydü.umarım devam eder.
  4. 29 nisan olmuş. halbuki hala 28'i nisan'ın. gün senin için birazdan bitecek. ne yorucu gündü. neredesin, ne yaptın, ne yedin. geçmişin hiçbir önemi olmadığını hatırlıyorsun. ve aslında bugün de bir geçmiş olacak. iyisi mi, yat sen. ne yazdığını bile bilmiyorsun.
  5. merhaba günlük. bugüne de gözümüzü açtık hamd olsun. nefes de alıyoruz şimdilik. öleceğiz be günlük. er ya da geç, öyle veya böyle. kızıyoruz be günlük. kırılmaz egolarımız paramparça edilince kızıyoruz. eski halimizi arayıp duruyoruz. saf ve temiz ve sorumsuz eski halimizi. çocukluğumuzu. çocuk halim hep burada diyenler bence yalan söylüyorlar günlük. dengeden dem vurup en dengesiz olanlar gibi. kişi olmadığı gibi neden gösterir ki kendini? kırılmaz egoları da kırdık bugün hamd olsun. daha nicelerine umarım. taşı taşla ezen, demiri demirle döven. dikkat et de dağılmayasın birden. içsesim böyle diyor. içses mi? kim ki bu içses? bu naralar niye? benimle!!! alıp veremediği ne? iç sesini çok duyuyorsan çok yanlış yapıyorsundur oğlum. gerçekten mi? nereden biliyorsun? hıhahhaaa. bir elini yitirmek ne demek anlayacaksın. paramparça olmak ne demek anlayacaksın. sana söz veriyorum.
  6. bugün bir kedi daha kaybettim
    sabah bir telefon geldi
    meme tümörü olan siyah kedi öldü, dediler
    o anın şokuyla bir şey soramadım
    neden, nasıl, ne zaman hiçbir şey bilmiyorum
    sadece veterinerlikte bulunduğu -on gün kadar- süre boyunca yanına hiç gitmemiş olmanın -belki de gidememiş; hayır gitmemiş olmanın- suçluluğunu hissettim ve biraz ağladım
    ölürken başını okşayacak bir el isterdi elbet
  7. kendimi çaresiz umtsuz hissettigim günlerden. umudumu kaybetmemeye çalışsam da tükeniyorum sanırım
  8. sevgili günlük sanırım birileri benimle dalga geçiyor. sözlükte dün yaptığım "tanım" dünün en beğenilmeyen yorumlarına girdi. (#117141) yorum bu, ayakkabının tanımı.

    bence komik değildi.
  9. kalbim sıkışıyor. nefes alamadığımı hissediyorum yine. bu mevsimde oluyor ne oluyorsa. her sene bu aralar toparlayamıyorum kendimi. en şanssız aylarım bu aylar. aslında ne cok severim baharı. yeniden uyandığımı hisseder çevreme neşe katmaya çabalarım. galiba bunu yaparken kendimi kaybediyorum. benliğimi bulamıyorum. ağlamak isterken ağlayamıyorum gülmek isterken de gülemiyorum. zaman geçmiyor. sorumluluklarımı yerine getirememek beni daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokuyor. tüm bunlara rağmen hayal kurmaya devam etmeliyiz . yani sanırım. hayata bağlayan tek şey o.
  10. sevgili günlük, şuan yedi (sayıyla 7) kişi ile beraberim ama yalnızım. anadilimde konuşamamak, derdimi dilediğim gibi anlatamamak ne zor.. her geçen gün daha iyi olacağına daha kötüye gidiyor sanki.. yoruldum sanırım, bir kısa ara versek olmaz mı?..