1. gunluk konusmalarda sacmalayabiliyorum.
    • kumpir aliyorum parayi veriyorum ustunu aliyorum .bereket versin diyor. tesekkur ediyorum
    • su aliyorum para veriyorum tesekkur ediyo önemli degil diyorum
    •yine su aliyorum iyi aksamlar diyor iyi gunler diyorum
    • bahce suluyorum komsu kapidan geciyor kolay gelsin diyor kolay zaten diyorum

    son zamanlar bunlar dahasini aklima getiremiyorum suan:/ zamanla cikacaktir
  2. bir arkadaşıma tamamdır ben sana getiririm okursun dediğim imzalı bir kitabımın eski sevgilimde kaldığını şimdi farkettim. yanıyorum,tutuşuyorum. elveda güzel kitabım..
  3. pişmanlıklarım aklıma geldiğimde kendi kendime "ileride iyi bir çocuk olacağım" dediğim doğrudur.
  4. birkaç gündür kabuslar görüyorum. sürekli finallere çalışamadığımı görüyorum. 2 sene önce geçtiğim dersten bile sınava giriyorum. korkuyorum.
  5. adnan oktar'ın kedicikleri kedicik olmaya kendileri mi karar veriyor, yoksa bir şekilde zorlanıyorlar mı çok merak ediyorum. ve bunu ciddi anlamda soruyorum, herhangi bir bilgisi olan anlatabilir mi?
  6. bu aralar aldigim en guzel haber sozlugun acilmasi.
  7. geçen iki hafta içinde yaşanan youreads sürecine ilişkin çok fazla detay biliyorum ve bunları anlatmamak için kendimi zor tutuyorum. ama çok yakında satır satır sürece ilişkin bildiklerimi de ilgili başlığa döşeneceğimi hissetmiyor değilim.^:swh^
  8. ilginç takıntılarım var düzgün halıyı bozup sonrada tekrar düzeltme gibi televizyonu kapatırken siyaset konuşulan bir kanalın açık olmamasına takmam gibi. en kötüsüde taam lan yarın kesin dövcem dediğim çocuğun yanına gidince sanki ben doğurmuşum gibi birden merhamet ve sevgi göstermem gibi. şizofrenmiyim acaba
  9. uzadığı için midir bilinmez ama yalan söylerken burnum kasiniyo
  10. yazamıyorum be, elim gitmiyor.