1. bu kanıya niçin varıldığını merak ettiğim önerme.
    ozumm
  2. kanın cehenneme dediğim önerme.
  3. yazar bu savını kanıtlayabilmek için öncelikle güç analizi yaparak örneklem boyutunu belirlemiş, alfa: 0.05 ve 1-beta:0.8 alınmış, sonrasında her iki sözlükten yeterli vaka random olarak toplanmış ve ki kare testi ile karşılaştırılmış, sonuçlarının or için güven aralığı dahilinde olup olmadığını kontrol ederek bu sonuçları bizlerle paylaşmıştır. bu kadar kesin konuşabildiğine göre kanıt göstermeden sallayacak hali yok ya, daha neler, malum sözlükler gibi mi burası?
  4. bu kanıya nerden varabiliriz? şeklinde soruyla yanıtladığım önerme.
  5. youreads'te ki "saf" erkek sayısını azaltmaya yönelik olarak ya da "tamam bilmiyorum ama çok da merak ediyorum oran ne diye? acaba şöyle bir çıkış yapsam bilgisi olan acıyıp da paylaşır mı?" gibi bir hareket olarak bakılabilecek kanı.
  6. youreads' ın amacını, felsefesini anlamamış youser beyanıdır. buraya bilgi paylaşmaya ya da bilgi almaya geliyorsun. kimden geldiğinin önemi var mı?
  7. ağını kurmuş kurbanını gözleyen örümcek misali, dişi yazarların başlığa tepki dolu yorumlar yazıp kendilerini belli etmesini bekleyen yazarın iddiası. :)

    tuzağa düşmeyin bacılar!
  8. her zaman bekleriz canım kardeşim dediğim fal sonucu.