• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.37)
lost
avustralya'dan amerika'ya giden bir yolcu uçağı bir nedenden ötürü rota değiştirir. uçak nedensiz bir şekilde düşmeye başlar. havada parçalandıktan sonra bir adaya düşer. ama kazadan 48 kişi kurtulur. hemen kurtulacaklarını düşünürler ama kurtarmaya kimse gelmez. bu tropikal adanın içinde gizli canavarlar, kutup ayıları, yabani hayvanlar vardır. her bölümde farklı bir kişinin geçmişini göstererek ve her bölümde izleyicinin aklına soru işaretleri bıraktırarak popülerliğini arttırmıştır.
  1. keşke izlememiş olsaydım dediğim dizi. böylece en baştan bi daha izleyebilirdim :))))
    gelelim sonuna, bir çok kişiden duyduğum veya okuduğum sonunun tatmin etmemiş olması ve gittikçe bozması ki ben katılmıyorum. lost'a bittikten sonra başladım o yüzden bir sonraki bölümü izlemek için bir hafta veya bir yıl beklemek zorunda kalmadığım için benim için akıcı ve daha bütün bir dizi oldu. özellikle son sezonda iskoç abimizin daha fazla rol alması son sezonu güzel yapan etkenlerdendi. ayrıca dizi ilerledikçe ilk sezonlarda gördüğümüz gizemlerin açıklanması da diziyi gittikçe daha da güzelleştirdi.
    lakin jack gibi hıyar bir karaktere tahammül etmekte zorlandım. dizide bi şu jack hıyarı bide gereksiz uzun flashbackler beni rahatsız etti diyebilirim. dizinin sonunun da bi şekilde bitirmek gerekiyordu daha uygun bir son olabilirdi belki ama bu kadar çıkmış napalım diyeceğim. hristiyanlık penceresinden yanaşıldığı figürlerle ortada bence. dizinin sonuyla ilgili de kötü diyebileceğim son nokta bu.
    gelmiş geçmiş en iyi dizi midir bilemem ama en ilginci benim için. eğer ola ki izlememişseniz kesinlikle izlemelisiniz.
    vagus

mesaj gönder