• youreads puanı (2.13)
  1. ülkenin nasıl bir yozlaşmaya doğru gittiğinin kanıtı olan videodur. kadına şiddetin kadın tarafından desteklenebileceğini görüyoruz. çocuk istismarını görüyoruz. evet çocuk istismarı!

    küçücük çocuğun kullandığı dile gelince nasıl bir cahilliğin içerisinde olduğumuzu daha iyi anlıyorum. geleceğe dair umutlarım git gide azalıyor. 25 yaşındayım ve ailemin yanında küfür etmeyi geçtim. abimin arkadaşlarının yanında dahi küfür etsem maruz kaldığım bakışların sonucunda utanırım. lakin 3 bilemedin 4 yaşındaki bir çocuğun küfür etmesini takdirle karşılayan insanlar görüyorum. yine aynı çocuğa sözlü ve fiziksel şiddeti gösteren, öğreten ve uygulatan ebeveynler görüyorum.

    arkadaşım ne oluyor sizlere? ne yapmaya çalışıyorsunuz? bu yaşta bunu öğrenen çocuğun sorunlarını konuşarak veya alternatif yollarla çözebileceğini düşünüyor musunuz? ilk probleminde siz ebeveynlere dahi şiddet uygulayabileceğini göremiyor musunuz? ilerde sevdiği kadından karşılık bulamazsa o kadını öldürebileceği hiç mi aklınıza gelmiyor? delirdiniz mi siz?

    kesinlikle bu işe aile ve sosyal politikalar bakanlığının el atması gerekiyor. ehil olmayan insanların çocuk sahibi olması yasaklanmalı. masum bir yaratığın nasıl katile dönüşebileceğini bu ve bunun gibi videolarla görüyoruz. birde kızına sigara içiren anne vardı. ikisi de aynı bokun laciverti. çocuk istismarından bahsederken. pedofiliden bahsederken. bunları da konuya dahil etmemiz gerekiyor artık.

mesaj gönder