• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.
  1. sezon finali de bence sezonun diğer bölümlerinden biraz daha sönük geçse de olmuş dediğim dizidir.
    sevmedigim yanları da yok değil tabiki koskoca 12 ayın, 365 günün içine sığdığı bir süre zarfında sadece 10 bölüm çekip sonra ne yaparsanız yapın demek ayıp oluyor. zaten ülkemizde dizi yok bir de böyle güzel dizileri izleyip bu dahaki seneyi bekliyoruz. bana acayip saçma geliyor çünkü adamlar maddi manevi alıyordur karşılığını neden bir 10 bölüm daha çekilmesin?

    neyse diziye tekrar dönelim chuck şerefsizin önde gideni hiç şaşırtmıyor. mike'ın pusu sahneleri efsane oldu şimdiden tabiki nihayete varmasını beklerken kalbim heyecandan küt küt bir rahat vermedi. ve bir sene sonra yeniden başlayacak kimbilir 3. sezonunda bize ne gibi sürprizler yapacak.

mesaj gönder