1. -------!!!!!dikkat!!!!!-------
    arkadaşlar herkese iyi akşamlar. sizlere bazı durumlardan ve aldığım kararlardan bahsetmek istiyorum.
    grup olarak elimizden geldiğince okumayı ve buna paralel olarak paylaşımlarda bulunmayı hedefliyoruz. ben de bu işe elimden geldiğince katkıda bulunarak organizasyonu yönetmeye ve kitap öneri anketlerinin zamanında açılması, kitaplarla ilgili paylaşımlar konusunda sizleri teşvik etmek vs gibi şeylere iştigal oluyorum. ancak bu iş her geçen ay daha da zor bir hale geliyor. zira grup üyelerine ulaşmakta fazlasıyla zorlanıyorum. gerek buradan gerekse siteden mesaj atmama rağmen geri dönüş alamıyorum.
    facebookta üye sayısının yüzü aşkın olmasına rağmen atılan postların 50 civarında kişi tarafından görüldüğünü farkediyorum. aynı şekilde kitaplarımızı belirlediğimiz anketlere katılımın da ne kadar az olduğu yalnızca ben değil sizler de fark ediyorsunuzdur.
    işte özetlediğim bu sebeplerle ve fazlasıyla sevdiğim bu etkinliği daha kolay yönetilebilir hale getirmek adına bu ayın kitap anketinde oy kullanmayan üyeleri gruptan uzaklaştırma kararı aldım. oldukça radikal bir karar olduğunun farkındayım ancak az kişi olsak bile kaliteli bir ortam yaratabileceğimizi umuyorum. dileğim bu konuda benimle aynı fikirde olmanız yönünde. grupta şu an aktif olamayan ancak daha sonra olabilecek arkadaşlar durumlarını bana bildirirlerse bu konuda gerekli düzenlemeleri yapacağım.
    --------!!!!!dikkat!!!!!------

mesaj gönder