1. 1.. ne gelişmiş ki bu ülkede o gelişsin????

    2.. ne yaparsan yap bi alıcısı olması gerekir, azınlık dahi olsa... bu ülkede sanat bilen, sanat seven insanlar azınlık bile değil.. geçeceksin.

    3.. bu ülkede istedikleri kadar götlerini yırtsınlar, boşuna kürek çekmek var.. çünkü ne vizyon ne öngörü var.. bu ülkede insanlık da yok..

    tecavüz her yerde.. katliam her yerde.. dünyanın birçok yerinde açlık, hastalık, kötülük var, doğrudur.. böcek gibi yaşayan, köpek yiyen milletler bile var.. insan yiyen var lan.. fakat hiçbiri buradaki saçmalık kadar saçma değil. hiçbir zaman da olmayacak.

    insanı da aptaldır.. aptallık da her yerde doğru.. fakat bu başka türlü bir aptallık.. karşısına geçsen elma gösterip elma desen, elmanın armut olduğunu söyleyecek insanların coğrafyası burası..

    misafirperverdir, akıllıdır, usludur vs... he he. öyledir, he.

    turiste tecavüz eder, derler ki biri yaptı diye ülke batmaz.. ülkece toplu çocuk tecavüzü yapanlar alkışlanır, desteklenir, derler ki onlar şu görüşten.. he kardeşim yaa.. öyle.

    bu ülkeden bir bok olmaz.

    bu ülkeden bir bok olmayacağı gerçeği sinemasının da zilyon tane maddenin de neden gelişmediğinin ilk sebebidir..

    umutla yaklaşan babayı alacaktır.

    modern tarihin bermuda şeytan üçgeni ne yazık ki bu topraklardır. ben hepimizin şansına sıçayım. siz isterseniz eksileyin.

mesaj gönder