1. solcu sosuna bandırılmış kürtçü parti. faşist ve ırkçı bir parti olduğu su götürmez bir gerçek. batı'da solcuları aday gösterip diyarbakır'da eski müftüyü aday gösteren bir parti solcuysa kalsın ben solcu değilim.

    bu partiye oy veren kendini sosyalist, devrimci, komunist adlandıran arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor zerre anlamıyorum. anlamayacağım da. kürtsen ve kendini solcu olarak tanımlıyorsan ne işin var senin faşist bir partide. bak orda kp var git onlara oy ver. ama sen yok ben kürdüm, solcuyum ama önceliğim kürt halkı diyorsan kusura bakma kardeş senin beyin fonksiyonlarında sorun var. zaten kendini türk solunda görüp de bu partiye oy verenleri tartışmıyorum bile.

    hangi sol parti masum insanların ölümü sonrası terörist cenazesinin taziyesine gider ya? hadi gittin hangi sol parti masum insanları öldürebilir? insanın aklıyla dalga geçmeyin be kardeşim. sen nasıl akp tabanı için okumamış cahil halk diyorsan hdp'ye oy verenlerin büyük bir bölümü de okumamış cahil kürt halkı. zaten onların da pek solculukla alakası yok. şeyh said'e ilgi duyan solcu mu olur ahahahahaha.

    neyse yine faşist ilan edileceğiz ama olsun yine söylemekte fayda var; bu ülkede sol partiler artık ezilenlerin yanında olacaz diye girdikleri "pkk çok güzel, kürtler harika yeaa" kafasından kurtulması gerekiyor. sol partilerin herhangi bir kimliği olmaz. herhangi bir ırkı üstün tutmaz. sol parti masum insanları öldüren bir terör örgütüne sempati duyamaz.

mesaj gönder