• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.74)
penny dreadful
Edebiyatın ünlü ve korkutucu karakterlerinin bir araya geliyor. Dr. Frankenstien ve canavarları, Dorian Gray ve Dracula'nın romanındaki ikonik karakterleri de dahil olmak üzere Viktorya Londra'sında yer alacaklar. Kısacası bizleri korku dolu dakikalar beliyor olacak.

kaynak: http://www.sinemalar.com/
  1. 3.sezon 3.bölüm
    !---- spoiler ----!

    pek sevmediğim bir bölüm oldu açıkçası. son bölümden sonra beklentilerim baya yükselmişti. dracula'nın bir numarasını göremedik. karım diye bahsettiği kişi vanessa'nın arkadaşı mina'ydı. şu tuhaf saçlı vampirin dracula'nın izni olmadan vanessayla konuşması çok saçma olmuş. gereksiz bir sahneydi.
    john clare'in ailesini bulması beni tek etkileyen yeriydi. bakalım bir şekilde irtibata geçecekler diye ümit etmekteyim zira oğlu çok hasta gözüküyor.

    dorian çok sıkıcı bir karakter olmaya başladı benim gözümde. tamamen lily'ye ve onun hikayesine odaklı gidiyoruz. feministlerle aralarındaki ayrımı göstermeleri güzel olmuş çünkü aynı kefeye koyanlar vardı.lily intikam ve hüküm etme peşinde bunu anlayalım bir kenara not edelim lütfen. zaten feminist gruba iğrenerek baktı resmen. lütfen feministler böyle işte diyerek genelleme yapmayalım. tekrar söylüyorum lily eşitlik peşinde değil.

    ethan chandler ve hecate birlikteliğinden hiç hazetmiyorum. daha geçen sezon gırtlak gırtlağaydınız. hadi tamam hecate'nin niyeti belli. chandler'ın ihtiyacı hiç yok hatta arkalarında leş bırakarak başını belaya sokan bu cadıdan kurtulması lazım acilen.
    ethan'ın zayıf karakterli bir insan olduğunu biliyoruz zaten. muhtemelen hecate'nin etkisine girecek ve sir malcolm tarafından iyi tarafa çekilecek. tahmin edilebilir bir hikaye izletiyorlar. sıkılıyorum o kısımlarda resmen.
    dr. frankenstein, jekyll'e ben senin yapamadığını yaparım hacı diyerek aramıza geri dönmüştür. artık bu aşk budalası hallerinden kurtulması gerekiyordu iyi oldu.lilyi sayıklayarak nereye kadar di mi? bu adam çalışırken ayrı bir karizması var. severek izliyoruz kendisini.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder