1. diğer şirketlere göre biletinin ucuz olması uçuş boyunca sattığı her türlü ürün ve hizmetten kaynaklanan rötarda birinci sıra havayolu şirketi. ah birde haber veren pilotları olsa belki tercih edilebilirdi. edilebilirdi diyorum çünkü artık tercih etmiyorum. etmenizi de istemem. neden mi? rezil olmayın. özellikle 3 uçuş ile gideceğiniz bir yer varsa bavulunuzun kaybolma ihtimali %85. belki 2 uçuş olsa da kaybederler. hatta kesinlikle kaybederler eminim. bavulum a şehrinde ben b. sonra ben c şehrinde 2. günün sonuna geldiğimde bavulum b şehrinden yola çıkıyor. kayıp bavul raporunu doldurduğumda 69 numara verildi. tekrar geldiğimde eşleşen bir rapor vardı: 82. yani bu şu anlama geliyor: 2 günde 12 bavul kayboluyor. üstelik bu sadece benim gittiğim c şehrinin havalimanından edilen raporlara göre. ^:82 sahipsiz bavul olarak rapor edilmiş^

    öte yandan koltuklar inanılmaz dar. daha önce de 737-800 gördük, duyduk ve bindik lakin bu şirket ne yaptıysa inanılmaz bir boşluksuzluk söz konusu.

    birde verilmeyen bilgiler doğrultusunda gerilen atarlı yolcuların kavgaya tutuşması ile rötar yapan uçuşun ikinci rötarı ile aktarma uçağımı kaçırıp geceyi b şehrinde geçirmeme neden olan durumların oluşmasına zemin hazırlayan firma. hatta bunun olması için elinden gelenin en iyisini yapıyordur kanımca.

    birde küçük havalimanlarında nedense thy yolcularını öncelikli alırken resmen 2. sınıf muamele görmenize neden olur. öyle ki kendi standları ve personelleri de pek ilgisizdir. şikayet etmeden iş yaptıramazsınız.

    uzak durun.
    gidin thy ile uçun. kafanız ağrımaz.
    ilgaz

mesaj gönder