1. ekşi ofis çalışanlarının youreads.net den hesap alarak hem sağlam başlıkları hemde özel mesaj yolu ile kaliteli youreads.net yazarlarını yıldırma yoluna gitmeleri sağlayan başlık olmuştur.

    büyük ekşi göçünde buraya yüzlerce kaliteli yazar geldi. onlarla beraber korkuya kapılarak gelen onlarca ekşiboy ise araya karışarak göçü baltalamak için ellerinden geleni yaptılar.

    gerek özelden gerekse başlıkları sabote ederek moderasyon ve yönetimi güya küçük duruma düşürerek ilgili başlıkta yayınlayabilmek ve youreads.net böyle bir yer demek için fırsat kolladılar.

    yönetim ve moderasyon oyuna gelmedi ve istedikleri capsleri bir türlü alamadılar. adıma özel açılan başlıkları bile kural ihlali yapmasına rağmen düzenlemedik.

    düzenlenmeyen başlığa yorum giren ve yazıyı favorileyen yazarların ortalama 15-20 yazı ile aylardır gidik olduğunu söylememe gerek bile yok. bu başlık açıldığı gün dünün en beğenilen yorumlarında 1 numarada yayınlandı ekşiboylar o gün çok mesai yaptı.

    an itibari ile google'a youread yazdığınız zaman karşınıza bu başlık ve ekşideki ilgili başlık çıkıyor. adamlar o kadar korkmuşlar o kadar çok kontrol etmişler ki bu sayfalar aramalarda en çok hit alan sayfalardan birisi olmuş.

    bir gün bu yazıyı okuyan bir okur bilmelidir ki, ilgili ekşi sözlük başlığında youreads.net hakkında yazılan iyi yazıların çoğu silinmiş ve kötü yazılar sonradan eklenmiştir.

    yaptıkları saçmalıkların nişaneleri, youreads.net yaşadığı sürece başlıklarda ve özel mesaj kutularımızda gömülü kalacak.

mesaj gönder