• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. konusu neredeyse özgün, güzel seçilmiş. hikaye akışı da güzel fakat senaryoda ciddi sıkıntı var. 2 bölümünü tam izledim bir bölümüne de biraz baktım sürekli kendini tekrar ediyordu.

    olay şöyle gibi geldi bana; adam ilacı alır, bambaşka birine dönüşür, bara gider hovardalık yapar ve cinayet işler. sonraki bölüm yine aynı şeyler oluyor. ilaç adrenalina rtırıyor adamın dönüşümünün biraz kıvrak zekalı olması gerekiyordu. habire kulübe gidip rastgele gıcık olduğu birini öldürüp sonra vay efendim ben ne yapmışım falan bunu iki kere yaparsın üçüncü de artık bir başka paradigma lazımdır. yani çıkarsın şeytanla anlaşma imzalarsın ya da ne bileyim iki karakter bir şekilde bütünleşir ya da biri diğerini tamamen ele geçirir. cinayetler daha zekice işlenir ve çözümlenir. adam öldür getir bahçeye göm sonra da birileri arkanı toplasın. saçma yani alkolik muamelesi var. ayrıca erdal beşikçioğlu ilaç alınca da kendini tekrar ediyor bir delinin hatıra defterinde de tıpkısının aynısını oynuyor.

    velhasıl izlemedim, takip etmedim planım da şöyle, tüm sezonlar çekilsin sonra bi haftasonu hepsini birden internetten izlerim.
    abi

mesaj gönder