1. youreads sinema grubu'nda işler başlardaki kadar akıcı ve verimli gitmeyince durduk düşündük "acaba neden böyle oldu?" diye. sonra üç şeyin farkına vardık: 1- insanı her türlü sistematik aktiviteden koparan, hayatını tepetaklak değiştiren(iş, tatil...) salıp dağıttığımız o meşhur yaz dönemi gelmişti. 2- euro 2016 gerçeği karşımızdaydı. 3- ne kadar etkili olduğuna emin olmasak da ramazan ayındaydık.

    bu üç şey üst üste gelince bırakın filmi tartışacak, bırakın film izleyecek, bırakın filmi indirecek halimiz, film önerecek enerjimiz ve motivasyonumuz kalmamıştı. o yüzden bir tiyatro topluluğuymuşuz gibi refleks gösterip temmuz, ağustos aylarını ileri bir tarihe öteleyip eylülde ülkesel ve tematik etkinliklere devam etmenin kârlı bir iş olacağına karar verdik. temmuz ve ağustos ayında izlenecek olan filmleri 2017 mayıs ve haziran'ına aktardık özetle.

    bu boşlukta birbirimizi ve film üstüne düşünüp konuşmayı özleyeceğimizi; temmuz, ağustos aylarının grup için nadas dönemleri olacağını sanıyoruz. eylülde görüşmek üzere.

mesaj gönder