1. serbest bırakılmasıyla sevindirmiştir. ama burada bazı arkadaşlar kadınların daha fazla ölüme teşvik edeceğini öne sürmüşler yok öyle birşey.

    ülkede hergün yüzlerce kadının dövüldüğü, öldürüldüğü ve bunun karşılığında ceza bile almadıkları binlerce davalar, olaylar var. kadın-erkek eşitliğini savunuyorsunuz ama ülkemizdeki kokuşmuş düzen içerisinde böyle bir eşitlik ne yazıkki yok.

    ülkedeki din denilen olgu bile kadınlar üzerinden yürüyor, açık giyinmeyin tahrik edersiniz, baş örtüsü simgesi, yok efendim müslümanlığa göre erkekler çok eşlilik yapamıyormuş falanmış filanmış. o kadar çok eziliyorki bu kadınlar, haklı bir isyanında bile burda gelmiş neler söylüyor akıl alır gibi değil.

    bakın tekrar söylüyorum erkekler ceza bile almadan sıyrılabildikeri bir dönemde kendisi, 50 bin tl kefaletle serbest bırakılmasına karar verilmiş. muhtemeldir ki bir süre gözetim altında tutulacaktır kendisi.

    sen eşini fuhuşa zorlamazsan, dövüp darp etmezsen birşey olmaz güzel kardeşim merak etme..

    dediğin gibi anlaşılmazlıklar olduğunda tek celsede insanlar boşanıp hayatlarına devam etseler ama türkiye'de bırak karı-koca ilişkilerini, hoşlandığı kızdan kabul görmeyip öldüren erkekler varken türkiye'de o istediğiniz medeniyet seviyesini görmeye bizim ömrümüz yetmez.

mesaj gönder