1. merhaba gelecekteki ben.

    insan kendine yazdığı bir mektuba nasıl başlar bilemedim de. bundan on yıl önceki halimi düşünüyorum da. öyle böyle bir fark yok. o zamanki halim, gelecekte böyle olacağını bilse ne düşünürdü bilmiyorum. o yüzden ben de şu an on yıl sonraki halimi düşünmekte güçlük çekiyorum. planlarım var elbette ama gerçekleşmeyebilirler.

    öncelikle, işi gücü bahane edip gitar çalmayı bırakma sakın. o senin en iyi arkadaşın gibi. unutma bunu. sakın pop dinleme. sakın. yıllar geçse de eskileri dinlemekten sıkılma. yine konserlere koşa koşa git, çılgınlar gibi eğlen. otuz yaş bunalımı falan duymak istemiyorum. en güzel yaşlar onlar git eğlen.

    şu anda yanımda olanlar senin de yanında olsun. onlar senin en kıymetlilerin çünkü. onlarsız bir hayat geçirme sakın. onlar seni mutlu ettikçe sen de onları mutlu et. ve sevdiğinin elini bırakma. birlikte dinleyeceğiniz çok şarkı var.

    işine gücüne ailenden fazla vakit ayırma. onlar her zaman senin en kıymetli parçan olsun. işin ne kadar para kazanıp hayatını sürdürmen için gerekli olsa da, kısıtlı olan zamanından ailene daha fazla ayırman gerektiğini unutma. onlara ne kadar zaman ayırırsan hayatın o kadar güzelleşir.

    ayrıca hangi şehirde yaşıyorsun acaba? umarım istanbul'dan kurtulup doğduğun şehre dönmüşsündür. o şehir sana iyi gelmiyor biliyorsun.

    ne iş yaptığını da merak ediyorum. hedefime ulaşmışımdır umarımdır.

    ayrıca hala hayattaysa sık sık anneannemi ziyarete git. seninle muhabbet etmeyi ne kadar sevdiğini biliyorsun.

    ve en önemlisi. hayallerinden vazgeçme. müzik seninle olsun.
    jimi

mesaj gönder