1. kendimi açıklamam gerekiyor sanırım şu noktada. çünkü gruptan çıktım gitti. çünkü bir süre her şeyden uzak kalmak istedim. çünkü saçma sapan ruh hallerinde bulunup kendimi üzüyorum. çünkü daha olmadım ben.
    yine kendimden devam edecek olursam ; kızgınlık değildi durumum benim kalbim kırıldı. gelip seninle konuşmadım çünkü ben kızgın olduğum ya da sinirli olduğum zaman veya kafamda bir soru işareti olduğu zaman konuşmak gibi bir huya sahibim. kırıldığım zaman her şeyden kaçıp gidiyorum çünkü kaldığım zaman saçmalıyorum ve bu bana zarar veriyor. o yüzden gelip sana bir şey söylemektense uzaklaşmak istedim. zaten yeterince saçmalıyorum ve bunu sana neden anlatayım? niye kafanı açayım ki?

    genel konuya dönüş yapacak olursak : x ya da y var diye seni unutmak söz konusu değil. ben z'yi bile adam akıllı görmüyorum , hiçbir şey yapacak vaktim ve enerjim yok -konu öncesi- çünkü ciddi yoğun çalışıyorum/çalışıyordum. sebebi oydu. ama gruptan çıkmam evet kaçmak içindi.

    w mevzusuna gelecek olursak : w'nin ruh halinin iyi olmadığını biliyorum. ve w'yi seviyorum. konunun ona bağlanan kısmında ne oldu da konuşmuyorlar ulan benimle demedim değil. ama saçma salak konulara girmedim çünkü inan ki kafam oraya girecek kadar boşluğa sahip değil.

    kaçıyorum. çünkü seni seviyorum ve ruh halim değiştiği zaman bu senden bağımsız şekilde bana zarar veriyor. bana kızabilirsin , sıçarım böyle işe diyebilirsin , çocuk gibi davranıyorsun da diyebilirsin ama durum bu. ben daha büyümedim. ve sanırım kendi kafamdaki o "büyümek" olgusuna erişene kadar bu saçma ruh halinde olacağım. bunun benden başkasının canını sıkmasına hiç gerek yok.

    o yüzden ; geçici süreyle -kalıcı da olur dersen bişey diyemem sana kalmış- hoşçakal. ne ruh halimin , ne tavırlarımın ne de benimle ilgili başka bir şeyin kimsenin sinirini bozmasına gerek yok. kendine iyi davran.

    -sevgi bende hep vazgeçmek olarak vuku buluyor. ya da vazgeçilmek..

mesaj gönder