1. herkese iyi akşamlar. biraz uzun bir yazı olabilir şimdiden uyarayım :d
    öncelikle belirtmek gerekir ki açıklamada da yazdığı üzere bu grup youreads.net üzerinden örgütlenen bir gruptur. bildiğiniz üzere katılımcıların sitedeki kullanıcı adlarıyla oluşturduğumuz bir öneri yapacaklar listemiz var. (gerçi bilmeyen de vardır :d ) işte bu liste sona gelmek üzere. 3 aylık ömrü kaldı yani 9 kişi daha öneri yapacak ve puff.
    işte tam da bu sebeple yeni bir liste oluşturma çalışmalarına başlamaya karar verdim. bu yüzden sizlerden ricam youreads kullanıcı isimlerinizi bana iletmeniz. böyle bir kullanıcı adınız yoksa youreads e üye olup bir tane edinmeniz. zira öneri yapanlar yalnızca youreads üyesi kimseler. he "bana dokunmayın ben buradan ankete katılıp belirlenen kitabı okuyorum arkadaşım" derseniz "tamam bence sorun yok sinir yapmayın hemen" derim.( bu kısım youreads'de olmayıp sadece facebooktan katılanlar içindi.) facebook kullanmayıp buradan katılan arkadaşlarımız da var elbette. onlar da bana mesajla kullanıcı adlarını bildirirse sevinirim.
    bu sancılı süreci kazasız belasız atlatırız umarım.
    ikinci olarak bahsetmek istediğim şey ise grubun karar verme merkezi ile ilgili. "orası neresi?" derseniz "whatsapp grubu" derim. birbirinden güzel insanların olduğu bu grubun tatlı mı tatlı üyelerinin bulunduğu bir yer. youser olan herkese açık bir gruptur. peki ne gibi kararlar veriyoruz burada? mesela geçen aylarda bi kitap krizi çıktı, tüm kitaplar eşit oy aldı, ne yapacağımıza karar verdik birlikte. henüz olmadı ama olur da biri ihraç edilecek olursa orada karar verilecek buna. kollektif karar merkezi diyebiliriz. ve benzeri şeyler işte. bu sıkıcı konular azınlıkta elbette. genelde güzel güzel sohbet ediyoruz. :d
    benim diyeceklerim şimdilik bu kadar. daha ne diceksin olum dediğinizi duydum ama duymamazlıktan geliyorum :) kullanıcı adlarınızı bekliyorum. güzel bir akşam diliyorum hepinize. görüşürüzzzz.

    edit: facebook sayfasından copy- paste yaptığım için ufak bi mantık hatası yapmışım onu düzelttim özür dilerim herkesten :)

mesaj gönder