1. kendimi bildim bileli, aslinda cok uzun bir zaman dilimi degil. bir iki kitap okumaya basladim baslayali her hangi bir inanc baglaminda bir sey hissetmemistim icimde lakin ne zamanki son iki haftadir her halde urbette olmanin verdigi etki ve ailemle sorunlar yasamam ve onunda uzerine maddi olarak zorluklar cekip yuzumun her yerinde sivilce cikarmis olmamla gelen bir seyler var anlatamiyorum tam olarak.

    gecen hafta bulundugum ulkede (polonya) camiye gittim. aslinda cami degil normal bir mescid,mezarligin icinde. neyse saka yapiyorum inanmak icin falan gitmedim. her hafta cuma etli bulgur ve ayran dagitiyorlar. valla gittim onlari yemek icin ve uzerinede 3 gunluk paket yaptim, allah gunahlarimi affetsin. bu arada bu itirafi da allaha yaptim 'benim samimiyetime guven gelirken biliyordun ne niyetle geldigimi' dedim. evet cemaate de geldigim gibi ;siz muslumanlar paylasan insalarsiniz' dedim ve zoraki ben bunu dedim diye paylastilar yemeklerini.

    ulan nabalim aciz.!! cepte para yok. paylasin o kadar yemegi ne yapacaksiniz kime dagitacaksiniz ziyan olacak cop olacak onlar.

mesaj gönder