1. bir insanın bu şekilde ucuz bir şekilde ölmesi gerçekten çok üzücü. yaptığı şey şimdi tüm sosyal mecralarda ve ulusal medyada kahramanlık örneği olara gösterilmekte ancak bu, bir insanın neden bu kadar ucuz bir şekilde öldüğü sorusunun cevabı değil.
    her yerde bu polisimizle ilgili kahramanlık hikayelerinin bu kadar çok yapılması şahsen beni oldukça rahatsız etti. çünkü yine başkalarının istediği şeyleri konuşmaya başladık her birimiz. yine gündemimizi istedikleri gibi şekillendirebildiklerinin net göstergesi bu. özellikle sormayalım, sorgulamayalım diye bu kadar öne çıkarıldığını düşünüyorum bu işin. neden bu kadar yoğun terör saldırılarına maruz kalıyoruz? neden bu kadar istihbarat zaafımız var? bu işten hiç mi kimsenin sorumluluğu yok? bu savaş kimin savaşı?bana göre yapmamız gereken bulunduğumuz her yerde bu soruları yüksek sesle sormak ve bu işin sorumlularından hesap sormaktır.
    şahsen benim artık bu "kahramanlık" hikayelerini duymaya tahammülüm kalmadı. çünkü artık tek bir kişinin bile böyle anlamsız bir şekilde birilerinin iktidar savaşlarında ölmelerini istemiyorum.
    zepur

mesaj gönder