1. böyle önemli bir sınava son 15 dakika gitmek ne kadar riskli olsa da, böyle bir uygulama yapılacağı önceden duyurulmuş olsa da yapılan çok saçma ve acımasız olmuş. sınav başladıktan sonra gelen öğrenciyi alma kopya olur sınava başlayanın dikkati dağılır falan filan tamam da sınav başlamadan önce gelen çocuğu içeri almamak için gerekçeleri ne çok merak ediyorum. aklıma gelen sınavsız yerleşen suriyeliler bir şekilde kontenjan oluşturmak için böyle böyle eliyor adamlar işte. seneye mesela sınav gecesi okulda uyumak gerekecek.

    sınava giremeyen yoktur umarım aranızda. varsa da her şey bir şekilde yolunu buluyor üzülün ama dozunda üzülün ölüm yok ya ucunda. (baba mod off) yanlış hatırlamıyorsam ygs ye giremeyen lys ye giremiyor tavsiyem salmayın kendinizi en fazla bir hafta ara verip sınava girecekmiş gibi devam edin yaza kadar. yazın biraz gevşer seneye daha iyisini yaparsınız bir sene kaybetmek çok büyük bir sorun değil.

    sınavı kötü geçenler siz de salmayın kendinizi. önünüzde yeterli zaman var güzel bir programla halledebilirsiniz. bu konuda ben çok iyi bir örneğim mesela sınava gireceğimde ygsde ne yapabilirsem yapayım lys yi yapamayacağım diye bir düşüncem vardı eşit ağırlıktan girdim ve mat2 netlerim çok yetersizdi. buna rağmen ygsde 50.000 olan sıralamamı lys ile 10.000'e çekebildim. üstelik çok sıkı disiplinli çalışabilen bir insan değilim.

    durmak yok yola devam.

mesaj gönder